Connect with us

EDM

Хиляди откриха сезона в Cacao Beach Club

Avatar

Публикувано

на

S896096

 

 

 

Снимка: ПР

Dennis Cruz и Tini Gessler (Денис Круз и Тини Геслър) забавляваха публиката до сутринта

Advertisement

Дългоочакваното откриване на сезонa в Cacao Beach Club отново събра феновете на качествената електронна музика. През изминалия уикенд хиляди българи и чужденци се събраха на плажа, за да дадат подобаващ старт на лято 2019.

В деня на откриването – 8 юни, специален гост беше любимеца на публиката Dennis Cruz. Тек-хаус артистът, който наскоро получи награда за най-добър трак за 2018 се раздаде за българската публика, отправяйки сериозна заявка към гостите на клуба за това, което ги очаква през летния сезон. Заедно с него, имахме удоволствието да видим и испанката Тini Gessler – резидент на партитата Elrow, която допринесе за празничната атмосфера с динамичен тек-хаус сет. В партито се включиха и българските диджеи Bagеrziev и Pacho & Pepo.

S867849

Снимка: ПР

След незабравимото парти по повод старта на летния сезон, най-посещавания клуб на българското черноморие Cacao Beach Club ще отбележи и емблематичния July Morning. Предстои да посрещнем първото юлско слънце в компанията на испанеца Eddy M и разбира се, Deso & Kaiski.

Цялата програма, както и повече информация за предстоящите партита, може да видите тук http://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts , както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB http://www.cacaobeach.bg/ .

Advertisement
Continue Reading
Advertisement