Connect with us

Музика

„ХИП ХОП ДУШИ, време е за volume 2 ..“

Avatar

Публикувано

на

hhs-poster-D-previewГрупа в социална мрежа вдъхнови фенове и артисти да започнат серия събития с имена от началото на българският хип-хоп – На сцената застават X-Team, Kuts & Klets, Don Eddy K., STARTERASS, DJ Crackhead & DJ Rud Fellah. Музиката отново ще бъде селекция от най-доброто поствано в групата Hip Hop Souls ..

„ХИП ХОП ДУШИ, време е! Време е за volume 2 ..“ приканват от VULSIMA и групата събрала много единомислещи във FACEBOOK – HIP HOP SOULS.
Те допълват също, че след успеха на първото им събиране в столичния клуб MAZE, вторият парти-концерт се задава с още мощ и чистота, подсилен с участието на едни от основоположниците в българската ъндърграунд рап култура – X-TEAM, които ще припомнят истинките ценности от умението да редиш чувства и мисли в рими. Заедно с тях на сцената излизат и симпатягите от „Куц и Клец“, които ще зарадват публиката и с новият си клип, а зад пулта ще имаме сериозни скречове от Starterass, селекцията на DJ Crackhead и 100%-вият специалист по стилен old school хип-хоп – DJ Rud Fellah!

Датата е 21-ви Февруари (събота), а мястото „Mixtape 5“. Събитието във FB тук

Вратите за феновете отварят в 21:00.

Continue Reading
Advertisement