Connect with us

Lifestyle

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Avatar

Публикувано

на

Jennifer Aniston Utlhera AtaDerma dr Snejana Atanasova 2

снимка: ПР

Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели в интервю за американското списание „Instyle“, че за грижата на въшния си вид се доверява на ултразвуковия апарат Ултера. Звездата от любимия на няколко поколения сериал „Приятели“, която е на 50 години, призна че перфектния си вид на кожата дължи не само на хранителния си режим и физическите упражнения, но и на неинвазивните уреди от ново поколение. Процедурата с изобретената в Харвард революционна бюти машина, наричана още Ултерапи е нехирургична интервенция с микрофокусиран ултразвук, която противодейства на влиянието на годините и гравитацията върху кожата. Ултера стимулира собствените регенеративни възможности на кожата, а това от своя страна води до стягане и лифтинг ефект.

На страниците на списание „Instyle“ Дженифър Анистън споделя: „Аз просто се грижа за кожата си, храня се добре и правя упражнения…“, но и „Харесвам лазерите и всички други неинвазивни процедури като тези на Ултера с ултразвук…“.

Неотдавна, друга не по-малко популярна актриса от „Приятели“ Кортни Кокс, позната още като Моника също призна в интервю за списание New You, че се доверява единствено на Ултера за външния си вид.

Любимата процедура на холивудските звезди от няколко години е достъпна вече и в България, в медицински център ATA-DERMA в Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Advertisement

„За да имате видими резултати от Ултерапи, е необходимо да правите процедури един път в годината. Те включват тонизиране и лифтинг на стареещата кожа. Лифтингът на веждите се изразява в намаляване на отпускането на зоната около клепачите и очите стават по-млади и отворени. Линията на челюстта под брадичката се стяга и лицето ви изглежда по-фино. Създава се нов колаген и еластин, което подпомага стягането на кожата отвътре“ – споделя един от най-добрите специалисти-дерматолози  в България д-р Снежана Атанасова.

През тази година ще гледаме известната холивудска актриса в нов сериал на Netflix. 50-годишната Анистън ще влезе в ролята на американска жена-президент, която е с нетрадиционна ориентация в драмата „First Ladies” („Първи дами”). Сериалът е анонсиран като сатирична политическа комедия.

Видео на процедура с Ултера, извършвана от д-р Атанасова в медицински център ATA-DERMA:

ОЩЕ ЗА УЛТЕРАПИ:

Advertisement

Ултразвуковата енергия е безопасно използвана в медицината повече от 50 години. През 2009г. Ултерапи получава одобрение от FDA (Американската агенция за храни и лекарства) и оттогава се практикува в цял свят. Както при другите процедури с ултразвук, върху кожата се слага апликатор, който позволява визуализация на тъканите в дълбочина. Той се използва след това за достигане на малки количества ултразвукова енергия на правилната дълбочина в кожата, в същото време повърхността й остава незасегната. По този начин се стимулира растежът на нов колаген на различни нива, а това води до видимо стягане на отпуснатите тъкани. Процедурата се извършва само от лекар. След  Ultherapy не е нужно време за възстановяване и вие веднага можете да продължите обичайните си занимания. Кожата ви може да изглежда леко зачервена непосредствено след терапията, но този дискомфорт ще изчезне до няколко часа. Всички с умерени до дълбоки бръчки в зоната между гърдите са идеални кандидати за процедурата за деколте Ultherapy. Това е често пренебрегвана част от тялото за третиране или превантивна грижа. Тъй като кожата в тази зона е по-тънка, отколкото на лицето, тя лесно може да бъде увредена от слънцето и от неправилната поза при сън. Деликатните зони на тялото могат да се третират и с новите трансдюсери, които много добре стягат. Те са подходящи и за задните части, бедрата, ръцете, коленете и за корема.

Continue Reading
Advertisement