Connect with us

Кино

Холивудски блясък на премиерата на Трансформърс: Ера на Изтребление

Avatar

Публикувано

на

Майкъл Бей и актьорският състав на ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ, начело с Марк Уолбърг, пренесоха звездната атмосфера от Алеята на славата директно в Хонконг, където се проведе световната премиера на филма. Китайският мегаполис, който за първи път беше домакин на световна премиера на международен блокбастър, се превърна в арена на светлинни ефекти и ефектно музикално оформление. Стотици разгорещени фенове посетиха звездното събитие, което посрещна сред бурни овации Стенли Тучи, Ли Бингбинг и изгряващите актьори Никола Пелтц и Джак Рейнър.

Официалните гости минаха по червения килим под зоркия поглед на впечатляващата по размери инсталация на Оптимус Прайм, който има централна роля в четвъртия филм от поредицата. Програмата на събитието включваше и концерт на открито на номинираната за Грами група Imagine Dragons, която изпълнява едно от емблематичните парчета, част от саундтрака на филма.

По време на премиерата Майкъл Бей, който сяда на режисьорското столче за четвърти пореден път в рамките на поредицата, сподели: „С „Трансформърс“ сме пъували на много места по света и за мен Азия беше локация, която филмът задължително трябва да посети“. „Хонконг е красив град. Не му нанесох много поражения.“, пошегува се режисьорът по повод закачка по негов адрес, че обича взривовете, и показа на събралата се тълпа няколко от сградите, разрушени във филма.

За ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ екипът на една от най-успешните франчайз екшън продукции, който преди това е снимал в САЩ, Канада и Египет, прекарва в Хонконг 10 снимачни дни. Резултатът е впечатляваща симбиоза от мащабни екшън сцени, зрелищни специални ефекти и напрегнат сценарий, който изправя човечеството пред война между доброто и злото, предизвикала епична битка в глобален мащаб.

„Мисля, че зрителите ще бъдат впечатлени. Майкъл е изключително талантлив и филмът е съчетание от много екшън, драма и хумор. Всички ние много се вълнуваме.“, сподели Марк Уолбърг, който играе главната роля в последния филм от поредицата. Двукратно номинираният за „Оскар“ актьор се превъплъщава в ролята на Кейд, който, освен талантлив изобретател, е и всеотдаен самотен баща на красивата тийнейджърка Теса (Никола Пелтц). След като в живота на двамата се появява трансформърът Оптимус Прайм (с гласа на Питър Кълън), те се впускат в опасно приключение, което поставя на карта живота на Земята, а техен верен спътник е красивият на вид и яростен зад волана Шейн (Джак Рейнър).

Advertisement

HONG KONG - JUNE 19: Rob Moore, Michael Bay and Mark Wahlberg arrive at the worldwide premiere screening of "Transformers: Age of Extinction"at the  on June 19, 2014 in Hong Kong, Hong Kong.  (Photo by Jerome Favre/Getty Images for Paramount)

Действието във ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ започва след епична битка, която почти разрушава един велик град, но извоюва спасението на света.  Докато човечеството се опитва да събере наново разпилените парчета, на хоризонта се появява сенчеста групировка, която заявява желанието си да контролира хода на историята… а в това време нова критична заплаха е надвиснала над Земята. С помощта на нов екип от хора, Оптимус Прайм  и Автоботите ще се изправят срещу най-страшното предизвикателство, с което някога са се сблъсквали.

Официалната световна и българска премиера на Трансформърс: Ера на изтребление е на 27 юни 2014 г. в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Любопитна и актуална информация може да намерите във Facebook на www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.