Connect with us

Музика

„Хората от Гетото“ и Преслава Пейчева с общ проект

Avatar

Публикувано

на

Една легенда на българския хип-хоп се завръща на родната музикална сцена. След дълго мълчание „Хората от Гетото“ са отново тук с чисто нова песен. Парчето се казва „Идваш ли с мен“ и е общ проект с чаровната Преслава Пейчева, която пък за първи път в своята кариера влиза в образа на „лошото момиче от крайния квартал“.

Трейлърът на „Идваш ли с мен“ беше представен още на 16 октомври в профила на лейбъла Ghetto Productions в YouTube, а сега, точно месец по-късно, официалното видео към песента е вече факт.

„С Ghettoman се познаваме и сме близки приятели от 6 години. Още като се запознахме, усетихме, че харесваме почти еднакви неща в стила хип-хоп и аренд би… Така, крачка по крачка, стигнахме до идеята, че е крайно време да запишем общо парче“, разказва Преслава Пейчева.

Автори на музиката и аранжимента на „Идваш ли с мен“ са Петър Петков a.k.a. Grettoman и Ясен Велчев (Акага, ТЕ), текстът е на Петър Петков, той е и режисьор на клипа, а компанията, продуцент на песента, е Ghetto Productions. В реализацията на парчето безценна помощ оказват още операторите Огнян Касабов и Петър Петров, Ивомир Пешев от „Boyana Studio“ и „City Park Residence“.

„Идваш ли с мен“ е само първата крачка към голямото завръщате на „Хората от Гетото“. След като през 2013 г. Grettoman обяви края на бандата, днес момчетата са готови да зарадват феновете си с чисто нови песни, които дори планират да съберат в предстоящ албум.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement