Connect with us

Lifestyle

„Хоризонт за вас“ със звук и картина на 24 август

Avatar

Публикувано

на

diana-kostova_600_10121Хитовото предаване на програма „Хоризонт“ на БНР „Хоризонт за вас“ ще направи мултимедийно излъчване на 24 август, неделя. От 16.00 ч. до 18.00 ч. феновете на предаването ще могат не само да го слушат по радиото, но и да го гледат в интернет на www.binar.bg.
Водещата на това издание Диана Костова ще организира в студиото дискусия с млади хора за това къде предпочитат да се реализират – в България или в чужбина. Ще има и видеовръзка със студенти в различни европейски градове. След това слушателите и „зрителите“ на „Хоризонт за вас“ ще направят преход от Дивия Запад до България … на кон. Един от тях ще спечели истинско уестърн изживяване с ваучер за безплатен урок по езда, ако отговори правилно на въпроса в радиоиграта.
И накрая аудиторията ще бъде пленена от магията на тангото.

След края на „Хоризонт за вас“ в ефира, предаването ще продължи още един час по Бинар, където интернет потребителите ще усетят духа на страстна Аржентина с открит урок по танго.

БНР кани всички желаещи да танцуват пред Първо студио на радиото (бул. „Драган Цанков“ № 4 в София) на 24 август от 18.00 ч.

Слушайте и гледайте „Хоризонт за вас“.

Continue Reading
Advertisement