Connect with us

Интервю

Христиана Парова: „Ние не сме по-умни от тялото си“

Avatar

Публикувано

на

cover

Христиана Парова е фитнес инструктор и консултант по здравословно хранене. Тя е отдадена майка и ментор на жени, които се стремят към перфектна фигура. Христиана тренира редовно, храни се здравословно и много добре знае как, кога и какво да прави, за да поддържа фигурата си. Най-вероятно сте гледали поне някое от нейните клипчета с упражнения, които се радват на голям интерес в интернет.

Пред дигитално списание „Starlette“ тя споделя любопитни подробности за работата и живота си, както и ценни съвети за всички дами.

„Всеки според мен вече  трябва да знае, че гладуването и лишенията не са пътя към успеха! Напротив, разнообразието в начина на хранене е от изключително значение, най-вече, за да се чувстваме добре, а когато ние се чувстваме добре и тялото ни ще се чувства и ще  работи заедно с нас за постигане на идеала.“, споделя популярната фитнес инструктурка.

За дигитално списание „Starlette“ Христиана Парова позира пред фотографа Теди Грозданов в „Double 4 Studio“, перфектният грим е на Никола Иванов, салони за красота „Цветна” се погрижиха за косата й, а стилистите Елина Фиркова и Juan Carlos облякоха Хриси с дрехи от магазин GIOTTO, а малкият Криси е с дрешките на Kenzo Kids и BOSS Kids от магазин JUNIOR в Paradise Center.

снимка: PR

Advertisement
Continue Reading
Advertisement