Connect with us

Латино

Хулио Иглесиас и Хулио Иглесиас-Младши завладяха София

Avatar

Публикувано

на

20150526 203906

Латино поп иконата Хулио Иглесиас едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да споменем внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2 600 златни и платинени отличия. Именно те го нареждат, според музикалният гигант Sony Music Entertainment, като най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.

Блестящата му кариера го среща с най-известните музиканти в света и пее на една сцена с изпълнители от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]20150526_203904[/media-credit]

Характерните балади на Хулио Иглесиас, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които награда Грами и собствена звезда на Алеята на славата.  Не случайно изпълнението на „Manuela“ (1974), накара публиката да ахне възхитено и да запее в един глас.

Най-успешният испаноговорящ изпълнител на нашето време представи с гордост първородния си син Хулио Иглесиас-Mладши на българската публика. Наследявайки таланта и безспорния чар на баща си, Хулио Иглесиас-Младши изпълни не само атрактивни кавъри на добре познати парчета, но и представи със страст и авторските си песни.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]20150526_203905[/media-credit]

Съвместният концерт бе част от световната обиколка на Хулио Иглесиас, който има дати в Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement