Connect with us

Музика

Цветана Манева с роля в новия видеоклип на Рут Колева

Avatar

Публикувано

на

Screen Shot 2017 12 01 at 16.10.54

Парчето „What You Say To A Girl” е посветено на борбата срещу насилието над жени и е част от новия албум на певицата

Цветана Манева изигра майка на жертва на домашно насилие в новия клип на Рут Колева. Певицата посвети видеото и песента „What You Say To A Girl” на един от най-големите обществени проблеми в днешни дни.

Това е третият видеоклип към песен от чисто новия албум Confidence. Truth, който беше официално представен пред българската публика с красив концерт в зала „България” през ноември. Режисьор е Вито Бонев, а в главните роли са актьорите Анастасия Лютова, Анастас Георгиев и Цветана Манева.

Искам да споделя, че клипът към „What you say to a girl“ е най-красивото и вълнуващо нещо, което сме снимали. Клип със смисъл и послание, заснет от невероятен екип с много любов и отношение. Това не е клип в смисъла на визуална репрезентация на музика, а филм. Късометражен филм в буквалния смисъл. За мен е огромна радост, че това което правя успява дори мен да изненада с резултата си. Нямам търпение да го споделя. Очаквайте го съвсем скоро.” – разказа певицата в своя фейсбук профил преди дни.

Песента „What You Say To A Girl” е написана от Tien Nguen – приятел и колега на Рут, който живее и твори в Лос Анджелис. Музикалната и визуалната част на парчето разказват за волята, правото на избор и изпепеляващия характер на накърненото женско достойнство, като насочват вниманието на обществото и медиите към сериозния проблем с насилието на жени в България.

Рут Колева сподели новината за предстоящата международна премиера на новия си албум. Американската компания Fat Beats обяви, че международно турне по представянето на Confidence. Truth ще бъде от април до ноември 2018г.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement