Connect with us

Lifestyle

Цвети Василева в подкрепа на домашни любимци

Avatar

Публикувано

на

Снимки:ПРофайл/Хайлайф Емил Колев 
Днес в столицата стартира поредица от кучешки партита, които ще бъдат селектирани по породи, информират от агенция ПРофайл. За да може любителите на всяка порода да имат възможността да се срещнат, обсъждат породата и да обменят опит относно грижите за домашните им любимци.

Снимки:ПРофайл/Хайлайф Емил Колев

Целта на събитията е да се създаде една поддържана социална общност при любителите и собственици на кучета, които винаги ще имат достъп до себеподобни.

„Започваме тази събота с Чихуахуа парти, което ще се състои в бутика на Чикита Фешън Дог от 14ч. На партито ще има кетъринг, балони, стена на славата(за снимки), подаръци за кучетата, промоутъри, томболи с награди, отстъпки при пазаруване, тематична торта с чихуахуа, дори подаръци за стопанките. “ сподели в социалните мрежи красивата и крехка домакиня Цвети Василева. „Поканили сме всички да дойдат с кученцата си и се надявам те да бъдат облечени или подготвени за парти с подходящи аксесоари. Ясно е, че се опитваме да адаптираме кучетата към нашия начин на живот, особено по-малките породи които много от нас носят навсякъде със себе си.“
За момента са  организирани  3 от партитата със следните дати:
  • 29.04/Събота  14ч.- Чихуахуа
  • 13.05/Събота 14ч.- Померани и шпицове
  • 20.05/Събота 14ч. -Йоркширски териери
Специален гост на едно от партита ще бъде и тв водещата на „Папараци“ bTV Николета Лозанова. Не е тайна, че красивата водеща отглежда в дома си няколко домашни любимци.
Светските репортери забелязаха миналата година Николета на откриването на бутика за кучешка мода.
Continue Reading
Advertisement