Connect with us

Телевизия

„Черни пари и любов” идва в България по Timeless Drama Channel

Avatar

Публикувано

на

Black Money Love 2

Главните роли в хитовата турска продукция са поверени на звездите Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн

Хитовият турски сериал „Черни пари и любов“ стартира в България в ефира на единствения по рода си канал Timeless Drama Channel (TDC). Продукцията, завладяла зрителите в редица държави, сред които Чили, САЩ, Хърватия, Индонезия и други, ще се излъчва у нас всеки делничен ден от 20:40 ч.

 „Черни пари и любов“ разказва драматичната история на полицая Йомер и дизайнерката на бижута Елиф, в чиито образи се превъплъщават популярните звезди на турското кино Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „До живот“, „Дъщерята на посланика“) и Туба Бююкюстюн („20 минути“, „Гордата Аси“, „Огнено сърце“, „Под липите“, „Искрите на отмъщението“). Двамата нямат нищо общо, докато едно трагично събитие не ги среща и променя животите им завинаги – Сибил, годеницата на Йомер, е открита мъртва заедно с бащата на Елиф в изоставена кола на върха на една скала. Решен да открие истината за случилото се и да докаже, че любимата му не му е изневерявала, Йомер сключва сделка с правителството – да намери изгубени диаманти, в замяна на което ще научи кой е убиецът. Историята се заплита още повече, когато се оказва, че скъпоценните камъни са откраднати от бащата на Елиф, който е работил за мафията. Йомер и Елиф скоро разбират, че не могат да имат доверие на никого и обединяват сили, за да разкрият мистерията около двойното убийство на своите близки.

„Черни пари и любов“ е само една от многото вълнуващи продукции, на които могат да се насладят зрителите в ефира на TDC. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком като част от плана ПРЕМИУМ+ и пакета DRAMA, предлагани от оператора.

В глобален мащаб TDC се развива изключително динамично, като към момента се гледа от над 5 милиона домакинства и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 42 телевизионни канала на 6 континента.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement