Connect with us

Tехнологии

Четири начина да се насладите на януари

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

От всички месеци на годината януари ни предлага най-малко топлина и разнообразие. Празниците са отминали, елхата вече е прибрана, а ни очакват още много тъмни и мразовити дни. Ако няма да прекарате времето до пролетта в зимен сън, по-добре да намерите начин да се насладите на този период вкъщи. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, предлага четири начина да направите януари най-добрия месец от годината за приключване на отлаганите задачи, както и за почивка, при това с чиста съвест.

  1. Подсигурете комуникациите
    При толкова много събития в края на годината, хората се фокусират върху по-спешните неща. Януари ни осигурява очакваното време да се заемем със спешните задачи, които досега все са потъвали в списъка за свършване. Една от тях е подобряването на сигурността в офиса. Често пренебрегвана рискова точка е уебкамерата. За много професионалисти тя е много важен инструмент за връзка с партньори и колеги. Тя обаче може да представлява и „прозорец“ към информацията и дейността на компанията, достъпен за хакери. Хората, загрижени за сигурността на своите уебкамери, могат да се запознаят с дисплеите на Philips с изскачаща камера. Тя се показва само когато е нужна за видео разговори и се прибира прилежно в моментите, в които не се използва.
  2. Наваксайте с филмите
    Януарските вечери са подходящ момент да изгледате филмите от миналата година, които сте пропуснали. Със своите извити дисплеи в няколко размера, MMD предлага истински поглъщащо, фокусирано преживяване на бюрото, което буквално позволява на хората да забравят, че навън все така е януари. 40-инчовият Brilliance Curved дисплей Philips, например – най-големият извит 4K монитор на пазара, обгръща зрителната линия, за да създаде повече лично пространство. Разстоянието до ръбовете и центъра на екрана са равни, така че на зрителите се налага да въртят главата си много по-малко, за да видят съдържанието по краищата на картината. Те могат да се насладят на фантастична чистота на образа и истинска близки до реалността изображения. Подобреният DTS™ звук от вградените говорители допълва картината с изключителен съраунд звук.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″][/media-credit]

  1. Реализирайте януарските покупки от вкъщи
    Разпродажбите са една от най-основателните причини да харесваме януари. Онлайн търговията ни позволява да грабнем сделките от началото на годината, без да се налага да се борим със студа и опашките. През новата година най-добрият шопинг асистент са дисплеите с Ultra Wide Color Technology. Те поддържат по-широк цветови спектър и представят на потребители разширен набор от цветове. Така дисплеите Ultra Wide Color елиминират риска на предположенията и догадките при онлайн пазаруването: хората могат да видят истинския цвят на продукта, преди да натиснат бутона „Поръчай“, независимо дали става дума за дизайнерски дрехи или нова кухня. Технологията работи чрез промяна на действителните химични параметри на дисплея, а не чрез софтуер. Предлаганите модели от E-линията са с диагонал 24 и 27 инча и 16:9 Full HD 1920 x 1080 резолюция, както и с UltraClear 4K резолюция (3840×2160 пиксела). Ultra Wide Color е чудесна технология за ентусиазираните фотографи, а дългите януарски вечери са перфектния шанс за прецизна обработка на снимки и графики!
  2. Отделете си време да се поглезите
    Януари създава чувства за „старт на чисто“ и в този смисъл е перфектен за фокусиране върху здравето и тонуса. Не е нужно да се захващате със сериозна диета или упражнения. Можете да подобрите тонуса си като направите някои подобрения в работната среда. Така например, за да предотвратите умората на очите и да останете концентрирани, е много важно да имате дисплей, който намалява до минимум зрителното напрежение. Технологията Philips SoftBlue потиска потенциално опасните в дългосрочен план въздействия от излагането на синя светлина. Дисплеите SoftBlue използват по-безопасен спектър на синята светлина, без да компрометират чистотата на цветовете или яркостта.

Ако подходите правилно към януари, можете да извлечете много позитиви. Чудесното зрително преживяване с цвят, резолюция и стилен дизайн ще накара времето до пролетта да отлети!

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Continue Reading
Advertisement