Connect with us

Lifestyle

Чистка в кухнята на Петя Раева

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Младият предприемач и основател на компанията за професионално почистване „Бонанза-Бачорски”, Даниел Бачорски влиза в кухнята на Петя Раева, но не за да чисти.

Мечтаният, за всяка домакиня, мъж, освен, че е прецизен професионалист се доказва и като изкусен готвач. Въпреки че заксънява за гостуването си в кулинарното предаване на Code Fashion TV, „Вечеряй с Петя Раева”, Даниел не остава длъжен на водещата и още с пристигането си заявява, че няма да се отдаде на гурме глезотии, а ще приготви традиционна българска мусака. За разлика от класическата рецепта, Бачорски изненадва домакинята, като прибавя щипка пикантерии и не спира да се шегува с Раева и кулинарните й умения. Оригиналността му стига до там, че верен на себе си, подарява на водещата огромен букет, в който присъства и запазената марка на компанията му – метла. Този жест задава тона на цялата среща и шегите и закачките в кухнята са основните съставки на вечерята.

Пред Петя Раева, Бачорски разказва невероятни истории, в една от които главно действащо лице е примата на българското театрално и филмово изкуство Татяна Лолова. Дани споделя, че един ден видял актрисата на улицата в опит да си хване такси. След като не успявала, Бачорски и предложил да я закара. Така Лолова и Даниел се сближили и поддържат приятелски отношения и до днес.

Мусаката ли е новият кекс и как изглежда ежедневието на един професионален чистач, ще разберете от поредния епизод на предаването „Вечеряй с Петя Раева” в сряда на 7-и февруари, точно в 21.00 часа, само по Code Fashion TV.

Advertisement

„Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

 

Continue Reading
Advertisement