Connect with us

Soul

Чуйте новият сингъл на Alicia Keys – „In Common“

Avatar

Публикувано

на

Alicia Keys 2016 1

снимка: PR

Феновете на 15-кратната носителка на наградата Grammy® , певица, композитор и продуцент – Алиша Кийс – вече могат да си отдъхнат. След 4 години, звездата се завърна на музикалната сцена с новия си сингъл ‘In Common’, който можете да чуете тук:

https://youtu.be/5YwHRTCyrEo

Освен, че е първата официална песен на Алиша от 4 години, ‘In Common’ е пилотен сингъл от предстоящия шести студиен албум на певицата, който ще излезе в края на лятото от лейбъла RCA Records. У нас албумът ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и съвсем скоро ще може да бъде поръчан предварително в онлайн магазина www.musicmall.bg

Всички песни в предстоящия албум на Алиша Кийс са написани от самата нея в сътрудничество с канадския композитор Illangelo, носител на Grammy®  и популярен като копродуцент на Тhe Weeknd. “In Common” е заразителен летен хит, изкушаващ със своите латино ритми и танцувално настроение, а първоначалните отзиви за песента са повече от положителни.

Advertisement

Всички имаме своите житейски предизвикателста. Ние, хората, сме доста объркани същества, но от друга страна – нашите колебания и страхове ни помагат да се разбираме един друг по-добре“, казва Алиша при представянето на песента.

В новия си албум Алиша Кийс напомня, че е момичето от Ню Йорк, израснало с хип хоп културата, но през призмата на жената, която е днес – активист, майка и артист със световна кариера.

Алиша Кийс представи за първи път песента на живо на 07/05 в тв шоу на NBC –  “Saturday Night Live”.

Алиша Кийс ще представи новия сингъл непосредствено преди финала на Шампионската лига. Това ще се случи на на 28/05 на стадион „Сан Сиро“ в Милано в рамките на специална церемония по откриването. Участието на звездата е първото музикално изпълнение на живо, което ще се проведе на финал на Шампионска лига, се посочва и в официалното прес-съобщение на УЕФА.

Финалът на най-престижния европейски клубен турнир ще се излъчва в повече от 220 държави и се очаква да събере над 180 милиона зрители пред телевизорите по целия свят.

Изключително съм развълнувана, че ще мога да изпея новата си песен преди  финала на Шампионска лига. Това е събитие, от което се вълнуват милиони хора по целия свят и за мен е чест да съм част от него“ – добавя певицата, която е продала повече от 50 милиона албума в кариерата си. .

През есента на 2016 година, Алиша Кийс ще се присъедини към съдиите в предстоящия 11 сезон на хитовото шоу „The Voice“ (NBC).

Advertisement
Continue Reading
Advertisement