Connect with us

Латино

Шакира и Малума представят видеото към хит сингъла “Clandestino

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

След като новият сингъл на Шакира и Малума “Clandestino” превзе редица радио класации и се нареди в челните места на чартовете за стрийминг по света, двете колумбийски звезди представят дългоочакваното видео към песента. Премиерата на видеото към “Clandestino” се състоя на 27/07 в канала на Шакира във VEVO/YouTube.

Видеото е заснето на испанското крайбрежие от режисьора Jaume De Laiguana, с когото Шакира работи от дълги години.

Дуетната песен “Clandestino” е третата колаборация между Шакира и Малума след световните хитове „Chantaje” и “Trap”. Само за месец след премиерата на сингъла (в началото на юни т.г.), “Clandestino” генерира 48 МИЛИОНА стрийминга и оглави класациите на Spotify в 32 държави.  В радио ефира, сингълът стана номер едно в Бразилия, Аржентина, Коста Рика, Колумбия, Мексико, Доминиканска Република, Гватемала, Панама и оглави латино еърплей чарта на Билборд.

Advertisement

С последния си албум ‘El Dorado’  (Вирджиния Рекърдс/Sony Music), Шакира доказа за пореден път, че е сред най-успешните артисти в световния музикален бизнес. Проектът й донесе осем награди Грами и редица световни хита, сред които „La Bicicleta“ с Carlos Vives, „Deja Vu“ с Prince Royce, „Me Enamoré“, „Perro Fiel“ и „Trap“. Колаборацията с Малума “Chantaje” има вече над 2.2 МИЛИАРДА гледания (и продължават да се увеличават!) в YouTube и беше #1 в класацията на Билборд „Hot Latin Songs“.

След края на европейската обиколка, световното турне на Шакира „El Dorado World Tour“ продължава в САЩ с първо шоу в Чикаго на 3-ти август; следва Латинска Америка като последната дата към момента е 3-ти ноември в Богота, Колумбия.

Continue Reading
Advertisement