Connect with us

Спорт

„Шампионатът на играчите“ стартира пряко по Евроспорт с двубой между Рони О‘Съливан и Уънбо Лян

Avatar

Публикувано

на

Snooker

Световният снукър тур продължава от днес с „Шампионата на играчите“. Надпреварата в „Арена Къмри” в Ландъдно, Уелс, включва 16-те най-добри през сезона, които ще си разпределят 380 000 паунда награден фонд. 125 000 от тях се полагат на новия шампион.

Евроспорт ще предава пряко мачовете от турнира всяка вечер от 21.00 ч. Първият двубой в програмата е Рони О`Съливан – Уънбо Лян и ще се излъчва на живо по Евроспорт 1 тази вечер. Двамата се срещнаха на „Мастърс” през януари и Ракетата победи с 6:5 въпреки че съперникът му имаше мачбол в 10-ия фрейм. О`Съливан е поставен под №7 в Ландъдно, а при успех го очаква победителят измежду Джъд Тръмп и Марк Кинг.

Схемата се оглавява от световния шампион и водач в ранглистата Марк Селби. Веселякът от Лестър ще срещне в първия кръг единствения представител на домакините в турнира – Райън Дей. Уелсецът е под №18 в ранглистата, но с всички шансове да се класира за световното първенство идния месец.

Шампионът от Откритото първенство на Гибралтар миналата седмица Шон Мърфи играе с Али Картър, а другите двойки са: Марко Фу – Антъни МакГил, Дин Дзюнхуей – Джон Хигинс, Стюърт Бингъм – Антъни Хамилтън и Бари Хоукинс – Нийл Робъртсън.

Всички преки включвания по време на турнира можете да следите тук: http://bit.ly/2fztQvT.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement