Connect with us

Музика

„Ша-Ша“ с нов уебсайт и обещания за нова песен и албум

Avatar

Публикувано

на

снимка: Facebook

Ако музиката е в кръвта ви, ако рокът и блусът са вашата музика, то мястото, което е добре да посетите е http://sha-sha.bandcamp.com/!

Новият уебсайт на групата „Ша-Ша“ стартира преди няколко дни в глобалната мрежа. С шарен, но стилен дизайн, той предлага възможности както да слушате всички от издадените записи на бандата, така и да ги закупите онлайн срещу минимална сума – независимо дали купувате цял албум, или отделно парче.

Създадена през 2009 г. като дует от Гергана Добрева и Светослав Колев – Цвъри, „Ша-Ша“ е банда от две китари и глас, които най-добре звучат на живо. Стилът на групата най-добре може да се опише като „рокендрол кабаре“: съчетава в себе си блус, фънк, рок и джаз, поднесени с щипка ъндърграунд и много емоция.

Групата има издадени три албума: „Вятър и мъгла“ – 1 януари 2014 г., „Последна гара Вавилон“ – 1 януари 2012 г., и „Нагоре Надолу“- 1 юли 2010 г.

Advertisement

Те са активни участници в рок и блус обществото на България и концертират в редица клубове и фестивали в София и страната.

Ако искате да се потопите в истински вулкан от емоции и неподражаеми музика и текст, посетете сайта http://sha-sha.bandcamp.com/ или живо изпълнение на „Ша-Ша“! Доброто Ви настроение е гарантирано на 100 процента!

Continue Reading
Advertisement