Connect with us

Музика

Шведското метъл трио Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth у нас

Avatar

Публикувано

на

Grand Magus е групата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика на 3 декември в зала „Христо Ботев“. Това разкриха днес организаторите на концерта на Amon Amarth в София, част от турнето на шведските викинг легенди по повод последния им албум „Jomsviking”. Съвсем скоро предстои да бъдат обявени и подробности около продажбата на VIP билети за събитието.

Grand Magus са едно от явленията на шведската и световна метъл сцена. Бандата се сформира през 1996 г. и до момента имат 8 албума. Последният, “Sword Songs”, бе рилийзнат в средата на месец май тази година. Повечето записи са правени в „Studio Supa” (Стокхолм), миксирането е дело на Roberto Laghi, а мастерингът на Svante Forsback. „Sword Songs” включва 9 песни и 2 бонус трака, единият от които кавър на „Stormbringer” на Deep Purple.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“980″][/media-credit]

През годините Grand Magus са свирили заедно на турнета с Cathedral, Mötorhead и Doro. Смесицата между мощен хеви метъл, дуум и стоунър рок със сигурност ще разпали публиката с войнствените си лирики и твърди рифове.

Информация за концерта на Amon Amarth следете тук.

Информация за билети и достъп до събитието:

Advertisement

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, „На Тъмно“, Metal Heaven.

В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата, на цена от 50 лв.

Firestorm Productions препоръчват навременното закупуване на билети.

На концерта ще бъдат допускани лица под 18 годишна възраст само с придружител и подписана декларация. Декларацията за придружител може да изтеглите от тук.

Деца под 7 годишна възраст ще влизат безплатно и само с придружител.

Advertisement

Пушенето в залата ще бъде забранено и санкционирано.

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1540398306269993/

https://www.facebook.com/OfficialAmonAmarth/?fref=ts

http://www.amonamarth.com

Advertisement
Continue Reading
Advertisement