Connect with us

Музика

Шест от най-добрите български диджеи посрещат Нова Година в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

fanpage 3112 2

На 31-ви декември :PM CLUB ще изпрати настоящата и ще посрещне 2015 година с едно забележително по мащабите си парти, което ще събере на една сцена шест от най-добрите диджеи в България. Уникалната атмосфера в новогодишната нощ ще бъде оставена в опитните ръце, перфектна музикална селекция и нюх за добро настроение на титулуваните имена на електронната музикална сцена у нас и резиденти на :PM CLUB – DJ Васкес, Кайски, Ясен Петров, Simon, DJ Angelo и Go-Go.

Изявени имена зад пулта и любимци на клубната публика у нас, всеки от тях е наложил своя отличителен стил и специално отношение към феновете си през годините. На 31 декември, звездната компания ще събере нощта и деня в един невиждан досега музикален маратон. Общата им енергия зад пулта, взривяващия саунд, светлини и мултимедия в Новогодишната нощ, обещават истинско земетресение с епицентър Гурко 2.

След над 30 супер успешни партита с артисти от българската и световна хип-хоп и електронна сцена за първите четири месеца от официалното откриване на :PM CLUB през септември 2014-та, класни събития и множество незабравими моменти, екипът на най-актуалното и горещо парти място в София посреща Новата година с пожелание за още по-успешни и забележителни 365 парти дни!

Посрещнете първите искри на 2015-та с чаша шампанско и много настроение, в компанията на DJ Васкес, Кайски, Ясен Петров, Simon, DJ Angelo и Go-Go, които ще ви помогнат да помните дълго последната, щура :PM нощ от старата година. Кувертите са вече в продажба и могат да бъдат закупени на място в клуба

Continue Reading
Advertisement