Connect with us

Общество

“ШиЗи Импро Театър” се връща на сцена с шоуто “Кажи си Думата!” на 27 юни

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 27 юни (събота) от 20 ч. почитателите на импровизационния театър отново ще имат възможност да се забавляват на живо, в камерната зала на Открита сцена „Сълза и смях“.

Екипът на “ШиЗи Импро Театър” избра да се завърне на сцена с шоуто “Кажи си Думата!” – първото лонгформ импровизационно шоу в България. То е играно над 150 пъти в последните 7 години.

В това необикновено представление актьорите импровизират повече от час по казана от публиката дума. Интересни персонажи спонтанно попадат в безумни ситуации и въвличат зрителите във вълнуващи истории. В този спектакъл няма заучени реплики и готови решения, всичко се ражда на мига пред публиката.

Самите актьори се изненадват, играят искрено и си партнират активно. В магията на съгласието и въображението се крие и успехът на шоуто вече цели 7 години.

Advertisement

На 27 юни ще участват актьорите Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Илиан Илков, Симона Димитрова, Елеонора Топалова.

снимка: ПР

“Кажи си Думата!” е част от постоянния репертоар на “ШиЗи Импро Театър”, с който импро трупата се срещаше със своята публика всяка седмица до преди извънредното положение в страната.

В периода на строгите противоепидемични мерки екипът на “ШиЗи Импро Театър” намери нов начин да твори и да продължи да следва принципите на импровизационното изкуство. Адаптираха се и зарадваха своите почитатели с няколко онлайн срещи. Техните онлайн шоута се създаваха на живо, с теми, подадени от публиката, а всеки от актьорите беше в собствения си дом. Онлайн шоутата се излъчваха на фейсбук страницата на “ШиЗи Импро Театър” – https://www.facebook.com/shizipro.

Удоволствието от срещата на живо остава незаменима както за артистите, така и за публиката – завръщането на сцена е очаквано с нетърпение и шоуто на 27 юни е гарантирано.

Advertisement

Билети за “Кажи си Думата!” на 27 юни: https://www.salzaismyah.bg/site/event/235

Шоуто ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.

Continue Reading
Advertisement