Connect with us

Компании

Щипка вкус към любимото ястие Или тайната на съвременната жена в кухнята

Avatar

Публикувано

на

През 2019 г. Нестле България лансира нов продукт на българския пазар. MAGGI® Щипка вкус е създадена в линия със стремежа на компанията да насърчава балансираното хранене, като разработва и предлага иновативни и полезни продукти с високо качество и неподражаем вкус за цялото семейство. Подправката съдържа познати и използвани в българската кухня подправки: морска сол, морков, лук, пащърнак, целина, магданоз, куркума, чесън на гранули, смлян черен пипер, къри, смлян пикантен пипер.

Днес дамите все повече се грижат за себе си и семействата си. Всяка работеща жена иска да осигури перфектното ястие на своето семейство и да спести време. Затова те предпочитат бързи и лесни рецепти, които да отговарят на високите им изисквания за балансирано хранене. MAGGI® Щипка вкус е неустоим завършек, който осигурява невероятния вкус на всяка гозба. Това е подправката, която с лекота превръща вкусното ястие в истински кулинарен шедьовър.

Проучване, проведено от MAGGI® през 2016 г., показва, че едва 17% от българите готвят всеки ден, а близо 39% признават, че никога не приготвят ястия вкъщи. Стремежът на MAGGI® е непрестанно да изненадва с нови продукти и идеи, за да предостави възможност за разнообразно и пълноценно хранене за цялото семейство и да насърчава готвенето у дома, което събира и обединява хората около масата.

Следвайки тези тенденции, от MAGGI® искат да дадат на всеки, който държи на себе си и близките си, нещо ново. Подправката съдържа познати и често използвани в българската кухня подправки, без добавени консерванти и оцветители. С подправката MAGGI® Щипка вкус, всяко ястие може да бъде сготвено с точните пропорции лесно, без да има нужда от отмерване на съставки и сложни изчисления, разчитайки само на една подправка в перфектната комбинация. Може да се използва за всяка чиния, както е подходяща и за барбекю.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement