Connect with us

Lifestyle

Ъпсурт и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff разтърсват сцената на Мood for food Street Fest

Avatar

Публикувано

на

Upsurt

За вкусната храна, за истинското удоволствие от нея и пълната наслада на сетивата е нужна една много важна вълшебна съставка… хубавата музика.

Точно поради тази причина Mood for food Street Fest за втора поредна година ще зарадва посетителите си с музикални концерти за перфектния завършек на деня. От 20 до 22 септември на Малката главна (ул. „Райко Даскалов“) в Пловдив освен изобилие от вкуснотии ще има и специални музикални изпълнения от любими български групи.

В петък сцената на феста ще бъде открита от един от най-любимите български квартети – Rudi, Duli, Muden I Kukusheff, а в събота момчетата от Ъпсурт ще изненадат публиката с любими парчета. Много музика, танци и добро настроение очакват посетителите в двете вечери на фестивала.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=ounSSssQd_E

Програмата на фестивала също така ще включва редица интересни активности, на които да се насладят посетителите между храненията. Детски кът със забавления, escape room, че даже и mindhub за роботика ще очакват всички малчугани. За големите, пък, възможностите за развлечение в последните летни дни са безкрайни – рисуване с брашно, изработка на мандали от прежда, както и на красиви лотоси са само част от програмата на тридневния фестивал.

Advertisement

Всички любители на здравословния начин на живот, пък, ще могат да се научат как да приготвят невероятно вкусно и засищащо смути, сурови бонбони, както и изкушаващи закуски с гранола.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците, които ви очакват можете да намерите на: https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Continue Reading
Advertisement