Connect with us

Музика

Ъпсурт става част от Tuborg Night Edition в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

В петък, 7 юли, W Garden Club в Пловдив посреща една от най-популярните български хип-хоп групи – Ъпсурт. Музикалното събитие се организира от Tuborg и е част от Tuborg Night Edition – специална поредица от партита за почитателите на клубната култура у нас. Входът е отворен от 23 ч, а програмата започва в полунощ.

„Потребителите често свързват Tuborg с музика и забавление не само заради множеството музикални фестивали, с които марката си е партнирала през годините, но и заради характерната свежа и отличителна идентичност на бранда. Своеобразен синоним на енергичност, летни преживявания и настроение, Tuborg ще продължи да радва своите почитатели с незабравими партита и през лятото. Като една от основните марки в премиалния сегмент на бира в България, вярваме, че създаваме положителна и модерна градска култура, която определя ритъма на младите по дух хора“, сподели Мариан Дочев, бранд мениджър на Tuborg.

Партитата са част от музикалните събития Тuborg Night Edition – поредица от топ клубни партита, които ще се състоят до края на годината в София и страната. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, сред които Bedroom Premium, Bedroom Beach, W Garden, Culture Beat и клуб Carrusel, с участието на едни от най-популярните български и чуждестранни артисти и DJ-и.

До момента в Тuborg Night Edition 2017 взеха участие световно известни DJ и артисти като Dario D’Attis, Mat.Joe, Volkan Uca и Pirupa, a до края на годината предстоят още близо 20 партита.

Continue Reading
Advertisement