Connect with us

Събития

Японската тайга драма „Сърцето на самурая“ с премиера по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

BOA Syrceto na samuraya

Национална телевизия Bulgaria ON AIR с премиерен японски сериал за България – „Сърцето на самурая“ (Tenchijin) тръгва в ефир на 5 октомври от 20,30 часа. Поредицата представя едни изключително бурни времена в японската история. В центъра на събитията е кланът Уесуги и връзката между господаря Уесуги Кагекатсу и неговия васал Наое Канетсугу. Водачът на клана е болезнено срамежлив и почти не изрича и дума, а Канетсугу прекарва голяма част от времето си в страдание.

„Сърцето на самурая“ е един от най-известните японски сериали, който си е спечелил фенове из целия свят. Емоционалната продукция е изпълнена с пламенни декларации за любов и нестихваща лоялност. Емоцията е толкова подчертана, тъй като една от основните теми в концепцията на Уесуги е справедливостта и любовта към човечеството.

В ролите са: Наое Канетсугу (Сатоши Тсунабуки), Кенешин Уесуги (Хироши Абе), Кагекатсу Уесеги (Казуги Китамура), Ханахиме (Саки Аибу), Митсунари Ишида (Шун Огури), Йодо-Доно (Кьоко Фукада), Санада Юкимура (Юуу Широта)

Continue Reading
Advertisement