Connect with us

Събития

Позитивни вибрации с 1000 names на 28 ноември във Фабрика 126

Avatar

Публикувано

на

1000names

1000names, снимка: PR

1000 names са едно от емблематичните имена за българската електронна сцена. Съставено от Нико и Марго, познати и като 99 Mistakes и Casio Blaster, дуото е едно от силно почитаните модерни музикални явления в независимия електронен музикален свят. Марго започва кариерата си като барабанист, а Нико като художник, основа, която им дава широк поглед върху олд скуул музикалната и художествена история. Приятели открай време, като истински Bushmills Brothers, двамата започват съвместния си проект в края на 90-те, като преплитат в едно най-доброто от много различни стилове. Взаимстват псевдонима си 1000 names от скулптурата на Anish Kapoor. Псевдоним, който подписва целия им музикален мироглед. А именно, находчиви колекционери и ценители на автентичността, комбинация от качества, която ясно личи в тяхната музика и в желанието им да откриват нови форми. И талантът им не остава незабелязан. През 2009 френският лейбъл Eklektik Records издава дебютния им албум Toys Room Combat. Година по-късно британският дъбстеп лейбъл Black Acre пуска на пазара втория Illuminated Man, а през декември 2011 се появява и третият им дългосвирещ албум Invisible Architect за немския независим лейбъл Project: Mooncircle. Междувременно печелят сърцата на феновете и музикалната критика, която не спира с похвалите в чуждите музикални и лайфстайл издания.

След тригодишна пауза 1000 names се завръщат с новия си албум ‘Migration Pads’ за лондонския лейбъл DRUT. По случая те са подготвили чисто нов лайв сет Arkestra, с който ще предизвикат родните меломани на 28 ноември във Фабрика 126.

SarahFarina

Sarah Farina, снимка: PR

В тази специална вечер директно от Берлин ще пристигне младата и супер талантливa Sarah Farina, за да провери дали на София й се танцува.

Свеж, директно от лабораторията си в планината, идва и Cyberian, който стои зад лейбъла WTF is SWAG и ще направи вечерта още по-запомняща се.

Меломанското събитие, подкрепено от ирландското уиски Bushmills, ще започне в 22 часа на 28 ноември във Фабрика 126, като входът за всички гости е на символичната цена от 5 лв.

1000names-Fabrica126

Continue Reading
Advertisement