Открийте ни и в

Събития

14 мъже и 14 жени се изправят срещу природата, за да докажат, че не са изгубили инстинктите си за оцеляване в новата поредица „Островът на 14-те с Беър Грилс“

MIKA

публикувано

на

В най-новата поредица на Discovery Channel „Островът на 14-те с Беър Грилс“, експертът по оцеляване Беър Грилс отвежда 14 мъже и 14 жени от всички прослойки на британското общество на два отделни острова в Тихия океан, оставяйки ги само с най-необходимото и без каквито и да е модерни удобства. Всяка група ще бъде напълно изолирана, а всеки един от членовете ѝ ще заснема престоя си сам, докато се бори с намирането на храна, вода и построяването на заслон. Участниците ще имат на разположение само основни пособия за оцеляване и дрехите на гърба си. Достигайки предала на своята издръжливост, те ще трябва да докажат, че имат нужните качества, за да оцелеят в продължение на 6 седмици. Discovery Channel започва излъчване на поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“ на 22-ри февруари от 22:00 ч., за да покаже на зрителите дали все още имаме необходимите инстинкти и знания, за да оцелеем далеч от комфорта на домовете си.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“200″][/media-credit]

През 21 век британците не дръзват да обитават територии извън вече познатите им и отдавана населени от техните прадеди. Като представители на модерното общество, обсебено от материалното богатство, разчитаме на технологиите повече от когато и да е било. Благодарение на модерните изобретения, които до голяма степен контролират живота ни, сме загубили практичните умения, които някога са били предавани от поколение на поколение. Едва когато изключим съвременните удобства от живота си и се изправим пред опасната битка с природата, разбираме колко значими са днешните ни способности. Имаме ли достатъчно вродени умения за оцеляване, за да не загинем? Поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“ оставя участниците с почти нищо, за да се изправят пред истината за съществуването си. Чрез този процес те ще се свържат отново с онова, което ги изгражда като личности. Източникът на сила и желание за живот може да е различен за всеки – семейството е опора за едни, други се нуждаят от приятелите си, а за трети вярата е решаваща. След като напуснат острова, участниците ще могат да приемат бъдещето си, укрепени и вдъхновени от преживяното.

В този уникален социален експеримент, всеки остров ще бъде обитаван от представители на един и същ пол. Двете общности няма да се срещат, но ще трябва да преодоляват паралелно сходни изпитания по еднакво време и на идентични архипелази. Жените ще бъдат заснети на о. Гибралеон, а мъжете на о. Сан Телмо.

Беър Грилс ще ръководи, представя и наблюдава експериментите на двата острова. В началото той ще покаже на участниците основни техники за оцеляване и ще ги заведе до островите, които ще се превърнат в новия им дом. Грилс ще бъде на локацията 4 дни в началото и 5 дни в края на изпитанието. Веднага щом напусне групите, Беър няма да се намесва по какъвто и да било начин в експеримента.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Lifestyleпреди 4 седмици

Anew Platinum Instant Eye – Революционна грижа за кожата с мигновен лифтинг ефект и трайност през целия ден

Театър и постановкипреди 4 седмици

Програмата от представления на театрална група МЕТЕОР за месец НОЕМВРИ 2018

Lifestyleпреди 4 седмици

Cannes Lions отново в България с програмата SEE IT BE IT

EDMпреди 4 седмици

Десет години Хелоуин с Yalta Club и специалното участние на Cadenza Vagabundos

Tехнологиипреди 4 седмици

Phoenix Point ще бъде представена за първи път пред българска публика

Обществопреди 4 седмици

Задава се първата Софийска нощ на игрите

Класическапреди 4 седмици

Strauss Capelle Vienna идват в състав от 35 човека

Дръм и Баспреди 4 седмици

Този петък: 14-то издание на магията “Drum and Jazz”

Събитияпреди 4 седмици

„Лебедово езеро“ върху лед с още едно представление в Зала 1 на НДК!

Музикапреди 4 седмици

Националното турне на Орлин Павлов премина при голям успех

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо