Connect with us

Lifestyle

Avon България с нов професионален гримьор

Avatar

Публикувано

на

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“200″]Alina[/media-credit]

Козметичната компания с над 130 годишна история има нов професионален гримьор. Avon стартира работата си с Алина Манова от началото на 2016 година, като сътрудничеството ще бъде целогодишно. Алина е един от най-активните млади гримьори в България, като работата й с Avon ще донесе нов поглед върху най-актуалните тенденции.

Алина вече се включи в няколко от продуктовите кампании на Avon, като засне две видеа с полезни съвети за перфектна визия. Доказателство за нестандартния й поглед към работата е визията „Омбре ефект“ върху устните – последният писък на модата, която гримьорът демонстрира с помощта на новото матово червило True Color Perfectly Matte:

А тъй като спиралата е сред любимите продукти на всяка дама, видеото с кратки трикове за перфектното нанасяне на Big & Multiplied, ще направи сутрешната ни процедура по гримиране много по-лесна и забавна:

Advertisement

„Истински се радвам се, че съм част от екипа на AVON! Те са голямо семейство от усмихнати професионалисти, които ме посрещнаха прекрасно. Очаквам с нетърпение предстоящите ни проекти и се надявам да ви харесат!“, споделя Алина след присъединяването си към бранда.

Continue Reading
Advertisement