Connect with us

Музика

БРИТАНКИТЕ HANLEI И BOBO & THE GANG ОТНОВО ЗАЕДНО НА 2 АПРИЛ!

Avatar

Публикувано

на

Британските соул-джаз изпълнителки Hannah K и Aleysha Lei, чиито проект е познат под името HANLEI, пристигат отново специално от Лондон за шоу на 2-и април, тази събота, клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Събитието се случва точно година след първото подобно, като на сцената гостенките от Острова по традиция ще си партнират с BOBO & THE GANG. Концертите от серията Saturday Night Fever са характерни с редуването на сетове на живо на отделните групи със селекторски такива и обща продължителност на основната част от партито от около седем-осем часа.

Родом от източен Лондон, взривоопасното вокално дуо на Hannah K и Aleysha Lei покорява лондонската ъндърграунд среда вече цяло десетилетие. След уникалния шанс да бъдат на една сцена редом до изпълнители като Grace Jones, N’Dambi, Eric Roberson и Syleena Johnson, дамите се концентрират изцяло  в съвместния си проект като дуетна група. Демонстрирайки с лекота неподправено соул излъчване, подплатено от екзотичните им корени и обаяние, двете вокалистки могат да се опишат само с една дума, а именно – неповторими! По време на предстоящото събитие HANLEI ще бъдат в компанията на още четирима музиканта. Дуетът ще изпълни шестнадесет песни, половината от които авторски, а сред останалите публиката на място ще чуе познати парчета на Ray Charles, Moloko, Kylie Minogue, Bobby Brown, Jill Scott и др.

BOBO AND THE GANG представлява един от малкото в нашата история хип-хоп и соул проекти с формация от инструменталисти на живо. Освен фронтменът Бобо (вокали), в списъка от музиканти влизат Ангел Дюлгеров (китара), Стойко Милев (бас-китара), Ивайло Стайков (клавишни), Росен Ватев (барабани), Борис Спасов (програминг) и Яро (бек-вокали). Момчетата от бандата показват своето виждане за този стил с истински и издържан авторски сет на български език. Съставът свири за първи път заедно през 2010 г. в София. За четири години BOBO AND THE GANG се утвърждава като една от най-впечатляващите актуални групи у нас. Свирили са на една сцена с изпълнители като KRS One, Jessey J, Ms. Dinamyte, Tinie Tempah, Busta Rhymes и други, и са участвали в лайв-колаборации с имена като Black Street, Mystikal, Truth Hurts. В началото на 2014 г. бандата пуска официално в Youtube първия по-рода си Hip-Hop концерт от поредицата StudioLive, продуциран от барабанистът Росен Ватев, съвмесно с C.T.P Records.

Тази събота вратите на клуба ще отворят в 21:00, с тематичен селекция, а концертната част стартира в 23:00. BOBO AND THE GANG и HANLEI AND LIVE BAND ще изпълнят четири отделни лайв сета с продължителност между 40-60 минути, а в останалата част от вечерта ще звучи музика, избрана от Feel и Unkle Billy.

Билети за събитието на 2 април вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от 7 лв. Броят им обаче е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване! Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн чрез сайта на компанията.

Advertisement

===

Линк към събитието във Фейсбук:

BOBO & THE GANG / HANLEI (UK): Saturday Night Fever – Live at Terminal 1 / 2 April 2016!
https://www.facebook.com/events/1030868990319566/?active_tab=posts

Видео:
HanLei – Take Heed (Original) – Ont’ Sofa Gibson Sesions

Advertisement

HanLei – Can’t Get You Out Of My Head / Bring It Back Mashup – Ont’ Sofa Gibson Sessions

Bobo & The Gang – Пороци [Official StudioLive Video]

Bobo & The Gang – Името Ти [Official StudioLive Video]

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement