Connect with us

Събития

Планета „Трики“

Avatar

Публикувано

на

Планета „Трики“Втората среща на родната публика с Трики беше повече от очаквана. Първо, защото той е не само чудесен музикант, но и ярък артист. Второ, защото новият му албум е много силен.
Може би именно поради тези две причини и концертът породи у присъстващите доста противоречиви настроения. Едно обаче е сигурно – Трики за пореден път доказа, че населява своя си планета. И ние имахме привилегията да я посетим, макар и само за 90 мин.
Безспорно, това не беше типичният концерт, на който сме свикнали да ходим.
Концерт, на който вокалът подвиква, а публиката му отговаря. Концерт, на който си има сет лист, с ясно изразено начало, среда и край. Концерт, на който чуваме поне три пъти „Обичам ви, Софияяяя!“. По-скоро беше моноспектакъл, в рамките на който Трики влизаше  в дълбоки и лично негови си състояния.
И по време на който цели три пъти всеки от нас имаше възможност да потанцува на сцената със своя любимец, да го докосне, да го прегърне или целуне, и да счупи сцената от кеф в буквалния смисъл на тази дума.Това беше един спектакъл, на който имахме правото да изпитаме щастие или неразбиране към това, което виждаме и чуваме.
Със сигурност на 9-ти април имахме среща с един Артист. И със сигурност, както става в повечето случаи, този Артист остана неразбран от мнозина. Но ако концертът не беше точно това, което беше, то и Трики нямаше да бъде този, който всъщност е. И заради който всички си взехме билети за концерта.

Continue Reading
Advertisement