Connect with us

Събития

Организират завръщане в рок миналото

Rockabilly Madness “50’s Jamboree“ пренася бар Rock It в зората на рокендрола от 50-те с Pin-up прически и грим и с музиката на Elvis Presley, Johnny Cash и Little Richard.

Avatar

Публикувано

на

Rockabilly Madness “50’s Jamboree“ пренася бар Rock It в зората на рокендрола от 50-те с Pin-up прически и грим и с музиката на Elvis Presley, Johnny Cash и Little Richard.

На 12-ти юни (четвъртък) порталът за рокендрол и винтидж култура Rockabilly.bg ви кани на 50’s Jamboree,  вечер в която ще се докосне до очарованието и магнетизма на „рокендролът от 50-те”. Епохата на Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, “sweet lollipop” момичета, зализаните greasers, badass мотори и розови кадилаци, дяволската музика и дивите танци.

Мястото е специално подбрано- емблематичния рокендрол бар на нощна София – бар ROCK IT.

Музикалната селекция на Rockabilly.bg  ще включва уникални записи от автентичен рокендрол преливащ в мелодичен doo wop, примесен с ритмичния рокабили саунд… Танците ще са неизбежни.

Организаторите предлагат истинско шоу. Със започването на вечерта  дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим в клуб Rock. Изненадата е за джентълмените! Стилистките на 50’s Jamboree ще предлагат и мъжки прически. Желаещите господа, могат да получат своя класически рокабили Pompadour  на 12-ти юни в бар Rock IT.

Advertisement

„Sailor Jerry-коктейл” състезание ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победителите ще триумфират с едно от прекрасните „old school” бижута Simonster Accessories – ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова и с бутилка Sailor Jerry Rum, изработен в талантливата дестилерия на Уилям Грант (Шотландия) …

А, кулминацията на вечерта предстои.

Танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg ще представи част от Pin-Up колекцията на бутик Vintage Sofia. Комбинация за която можем само да фантазираме..

На 12-ти юни стартира и Световното първенство по футбол!

Бар Rock IT ще съчетае футбол и рокендрол по перфектния начин!  Една от залите в клуба ще бъде на разположение за най-големите футболни фенове с пряко излъчване на Мондиал 2014!

Advertisement

Предстои запомняща се Rock ‘N’ Roll Football нощ I.

Вход: 5лв.

Continue Reading
Advertisement