Открийте ни и в

Музика

Лили Иванова отложи концерта си в Лозенец

Лили Иванова отложи концерта си в Лозенец

Концертът на Лили Иванова в Hacienda Beach-Лозенец, плануван за 19 юли, се отлага заради изменената след наводненията плажна ивица. Плажът пред комплекса е почти два пъти по-малък, което прави строежът на мащабната сцена почти невъзможен. Няма как да се изгради съоражение и декори, които да не носят риск за изпълнителите и публиката. Собственикът на заведението Димитър Тодоранов не губи надежда и споделя, че със сигурност отново ще работи с Лили по нов мащабен проект, който ще надмине очакванията на всички фенове на родната поп икона.

На 17 юли пък ще се открие първото издание на музикалния фестивал Summer In Pixels 2014, който ще се провежда всяка година на Hacienda Beach. Фестът ще стартира с концерт на Мастило. Мастиленото момиче на българската музика, поп певицата Вики Терзийска, ще се изяви също на сцената. Отскоро тя има ново амплоа, на продуцент на млади изпълнители и групи, но в Лозенец Вики ще затвърди неугасващата си страст към музиката.

MIKA

публикувано

на

За 18 юли е предвиден специален трибют-концерт на една от най-емблематичните британски банди – Sade. Той се реализира по идея на певицата Елена Сиракова и барабаниста Лазар Бенов. Зад гърба си двамата вече имат редица съвместни участия в разнообразни по стил и концепция проекти. Те събират едни от най-добрите поп и джаз музиканти в България, за да отдадат заедно почит на творчеството на световноизвестната Sade.

Гвоздеят в афиша ще е вечер в памет на покойния художник Кольо Карамфилов. Специалната вечер ще премине под акомпанимента на любимата му група Остава на 20 юли.

Присъединете се към събитията във Фейсбук за още подробности: https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо