Открийте ни и в

Lifestyle

Георги Христов и Филип Киркоров имаха приятелски обяд

Георги Христов и Филип Киркоров бяха на приятелски обяд в столичен ресторант („Под липите”), далеч от погледите на папараците и интригантите. Размениха си подаръци, както всеки път, когато се видят в България, Русия или другаде по света. Киркоров пристигна по-рано от Велико Търново в София специално за срещата със своя „български брат”.

MIKA

публикувано

на

Христов пък се завърна от вилата си в Гърция, където прекарва по-голямата част от времето си напоследък, за срещата със своя „руски брат” и за професионален ангажимент на корпоративно парти по морето няколко часа по-късно, заради който не успя да присъства на концерта на колегата си в зала 1 на НДК.

По време на обяда Георги Христов подари на своя колега най-новия си диск „Golden Ballads – „Още те обичам” и го посъветва, за да няма проблеми с авторите, да изпълнява авторските му песни в него, като даде и разрешение за това. Двамата си размениха и покани за гостуване в крайбрежните си имоти. Филип покани Георги Христов на вилата си в Маями, а нашият певец – на своята, в Гърция. Може би Георги Христов ще гостува на Киркоров в средата на януари или в началото на февруари през следващата година, където ще отпразнува и рождения си ден. По предварителна програма от 4 февруари стартира американо-канадско турне на Христов, което е очаквано с огромен интерес от българската диаспора в Америка, където не е пял от 13 години.

Дотогава на Георги Христов му предстоят още концерти в страната в рамките на националното му турне. Най-близкият от тях е на 9 юли в Бургас. Вече е ясна датата и за спектакъла му в София – 26 ноември. Шоуто ще се състои в зала 1 на НДК, а билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 3 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 3 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 3 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 4 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 5 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 5 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 5 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 5 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 5 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 5 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо