Открийте ни и в

Lifestyle

Георги Христов и Филип Киркоров имаха приятелски обяд

Георги Христов и Филип Киркоров бяха на приятелски обяд в столичен ресторант („Под липите”), далеч от погледите на папараците и интригантите. Размениха си подаръци, както всеки път, когато се видят в България, Русия или другаде по света. Киркоров пристигна по-рано от Велико Търново в София специално за срещата със своя „български брат”.

MIKA

публикувано

на

Христов пък се завърна от вилата си в Гърция, където прекарва по-голямата част от времето си напоследък, за срещата със своя „руски брат” и за професионален ангажимент на корпоративно парти по морето няколко часа по-късно, заради който не успя да присъства на концерта на колегата си в зала 1 на НДК.

По време на обяда Георги Христов подари на своя колега най-новия си диск „Golden Ballads – „Още те обичам” и го посъветва, за да няма проблеми с авторите, да изпълнява авторските му песни в него, като даде и разрешение за това. Двамата си размениха и покани за гостуване в крайбрежните си имоти. Филип покани Георги Христов на вилата си в Маями, а нашият певец – на своята, в Гърция. Може би Георги Христов ще гостува на Киркоров в средата на януари или в началото на февруари през следващата година, където ще отпразнува и рождения си ден. По предварителна програма от 4 февруари стартира американо-канадско турне на Христов, което е очаквано с огромен интерес от българската диаспора в Америка, където не е пял от 13 години.

Дотогава на Георги Христов му предстоят още концерти в страната в рамките на националното му турне. Най-близкият от тях е на 9 юли в Бургас. Вече е ясна датата и за спектакъла му в София – 26 ноември. Шоуто ще се състои в зала 1 на НДК, а билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 2 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 2 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 2 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо