Открийте ни и в

Музика

РЕВЮ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 22 МАЙ – ТЕРМИНАЛ 1

MIKA

публикувано

на

РЕВЮще направят първия си концерт в клуб Терминал 1 тази седмица – 22 май. В четвъртък вечер Васо Гюров и компания ще излязат за два концертни сета, включително представяйки серия от напълно нови парчета. Непосредствено преди тях на сцената ще бъдат Surmata Harry и bggz rubbit, представящи се под името Cool End The Ghe. Събитето е подкрепено от Мента Пещера.
На 22 май клуб Терминал 1 ще отвори традиционно вратив 21:00, с подходящо подбран музикален сет. В 22:00 е старта на концертната част – първи са Cool End The Ghe, веднага след които и РЕВЮ.Публиката ще има възможност да се потопи в атмосферата и настроенията на групата с песни като „Ралица“, „Цветя от края на 80-те“, „Чичо“, „Ала-бала“, „Директор на водопад“, „Мераци“, „Шарената сянка“, „Закуска“, „1968“ и много други.
Билетиза събитието се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 8 лв. предварително, както и на самата дата и място. Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 3 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 3 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 3 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 3 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 4 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 4 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 4 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо