Открийте ни и в

Музика

Китарно трио “3G” live @ Studio 5

Китарно трио “3G” live @ Studio 5

Балканско фламенко ще разтърси и разтанцува Studio 5 на 8-ми юли (вторник) от 22ч. Талантливите музиканти от китарно трио “3G “Ангел Димитров, Николай Антов и Атешхан Юсеинов ще ни представят репертоар базиран на авторски теми, създадени от тях самите.Триото е създадено на 27.11.2013г. Стилът, в който творят музикантите е Балканско Фламенко ( балкански фолклор фино миксиран с фламенко основа ). В програмата са включени пиесите “ Един ден в Испания „, “ Фламенко в 11/8-ми музика А.Димитров,“ Захар в кафето “ музика Н.Антов, “ Пловдив транзит “ музика А.Юсеинов. Основен детайл в музиката и импровизациите на тримата
китаристи е българския фолклор, който е основата за експериментиране както в тематичния материал, така и в импровизационния. Ще имате възможноста да станате свидетели дори и на теми, които се създават в момента пред вас. Очаква ви една интересна и вълнуваща вечер.

MIKA

публикувано

на

Не забравяйте да резервирате местата си, като се обадите на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо