Открийте ни и в

Lifestyle

5 000 MB и HBO GO с екстра за мобилен интернет от А1

MIKA

публикувано

на

Клиентите на А1 могат да се възползват от допълнителни 5 000 MB и достъп до онлайн платформата за филми и сериали HBO GO с екстрата за мобилен интернет, която телекомът предлага. Месечната цена на екстрата е 7,99 лева с 2-годишен абонамент, а без срочен абонамент тя е 9,99 лева. В момента тя се предлага със 100% отстъпка от месечната абонаментна такса за първия месец от активирането.

Екстрата може да се заяви на a1.bg, a1zona.bg, *123# или през автоматичното гласово меню на *88. Тя може да бъде активирана и с посещение на магазин на А1.

HBO GO предлага над 5 000 часа хитови филми и сериали, достъпни на смарт ТВ, лаптоп, таблет, смартфон, а също и през Chromecast, Apple TV и PlayStation 3 и 4. Онлайн услугата включва и специална детска секция с анимации, приказки и игрални филми, озвучени на български език. В HBO GO могат да се гледат всички сезони на популярни сериали като „Игра на тронове”, „Западен свят”, „Историята на прислужницата” и др.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо