Открийте ни и в

Култура

7 талантливи български фотографи се обединиха около любовта

MIKA

публикувано

на

Avtorite

Темата за любовта в широкия смисъл на думата и емоциите, които тя предизвиква, обедини 7 майстори на обектива. Арт фотоизложбата, носеща името „За любовта“, бе открита този уикенд в хотел „Хилтън“ – София. Експозицията е разположена на два етажа и ще продължи 20 дни. Посетителите могат да се насладят на красивите и изпълнени с положително съдържание картини от живота, които са на различна тематика –  фестивали във Венеция, мигове от Доминикана, балет, мода, български фолклор и др.

Лилия Йотова, Мони Франсез, Евгения Максимова, Пиер Марсо, Яна Блажева, Петя Чолакова и Боряна Кацарова са творците, които са запечатали с обектива си емоционални моменти, сякаш излезли от четка на художник. Едни от най-впечатляващите са фотографиите на Лилия Йотова, която е пресъздала романтичната атмосфера от карнавала във Венеция. Колоритните кадри са селекция от две различни карнавални години – 2012-та и 2014-та. Снимките са обединени от общото заглавие „Всички лица на любовта“, а всеки кадър изобразява различно нейно лице/състояние/емоция.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо