Открийте ни и в

Музика

ABBA Tribute в JOY STATION този петък

MIKA

публикувано

на

В световната историята на поп музиката ABBA е играла водеща роля. Кой не помни класически хитове като “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez ву” и “The winner takes it all”. Abba е един от най-успешните групи в света с над 200 милиона продадени албума (и над 370 милиона записа общо). ABBA Tribute се грижи за богатото музикално наследството на тази легендарна група.

ABBA Tribute ви гарантира една много приятна вечер, през която със сигурност ще си тананикате и танцувате на тези силно разпознаваемите мелодии. Най-вероятно много от вас ще си помислят “аз знаех всичките песни от репертоара” и това говори за величието на тази група и въздействието на музиката и. Феновете на ABBA не са единствено поколението от тяхното време, но и много млади хора и точно това доказва че тази музика е без време.

 ABBA Tribute ще се състои на 16 Октомври(петък) от 22:00ч.

Билети в мрежата на Тикепро, Ивентим, по касите на ТВ ФАНТАСТИКО и на място в клуба.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо