Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis дава възможност на организациите да подобрят киберзащитата си с помощта на Аcronis Cyber Services

MIKA

публикувано

на

С помощта на Acronis Cyber Services компаниите могат да подобрят своята киберзащита чрез комбинация от оценки на риска, оценка на уязвимостта, тестове за проникване, реагиране при инциденти и обучение за повишаване информираността на всеки в зависимост от неговата индивидуална роля в организацията.

Киберзаплахите продължават да се развиват, което означава, че всички компании трябва да бъдат активни в своето планиране и обучение по киберсигурност. За съжаление, в исторически план, оценките, най-добрите практики и обучения са били твърде скъпи и сложни, за да се прилагат от другите, освен от големите организации. Със стартирането на Acronis Cyber Services ние правим решенията за киберзащита по-лесно достъпни, за да може всяка компания да има удобна, ефективна и сигурна киберзащита, която е необходима днес“, заяви Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Аcronis.

Три мощни услуги

Acronis Cyber Services е набор от модерни услуги, предоставяни от най-добрите експерти по киберсигурност, който включва:

Acronis Security Assessment Services, включващи проверка на уязвимостта и тестове за проникване, които дават възможност на организациите да идентифицират рисковете за своите критични данни, да разберат как да смекчат сложните проблеми със защитата в  сценарии от реалния свят и да бъдат готови да прилагат по-добри политики за сигурност за своите технологии, хора и бизнес процеси.

Acronis Security Awareness Training гарантира, че служителите на организацията и ИТ персоналът са добре обучени за съвременните практики за защита и че ръководителите знаят как да откриват най-новите фишинг атаки, насочени към тях. Компании, които работят при спазването на разпоредби и регулаторни изисквания като GDPR, също могат да се възползват от обучителните модули, предоставяни от Acronis.

Acronis Incident Response Service създава план с предварително уточнени условия за реакция при инциденти на ниво организация. Тези услуги подобряват способността на организацията да се възстановява бързо, да отговаря на регулаторните изисквания, да събира доказателства за бъдещи правни искания.

Този набор от услуги засилва способността на Acronis да предоставя пълна киберзащита, като адресира петте вектора на киберзащитата: гарантиране на безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

Ръководейки се от този изчерпателен подход, Acronis помага на организациите да преодолеят голямото разнообразие от предизвикателства, пред които са изправени съвременните ИТ екипи – включително по-високата сложност, защитата и разходите – чрез предоставяне на лесни, ефективни и сигурни решения.

Acronis Cyber Services дава възможност на доставчиците на услуги да разширят портфолиото си с редица услуги от световна класа чрез един договор с надежден доставчик като Acronis, вместо да сключват множество договори.

Разширяване на визията за киберзащита

Добавянето на Acronis Cyber Services е най-новата стъпка на Acronis за разширяване на своята визия за съвременна киберзащита, която е в центъра на предстоящия Acronis Cyber Summit в Маями.

Събитието ще се проведе в периода 13-16 октомври 2019 г. и ще събере на едно място разработчици, дистрибутори, доставчици на услуги и корпоративни ИТ организации, които искат да създават нови контакти, да учат и да споделят знание в областта на киберзащитата.

За повече информация относно Acronis Cyber Summit и отстъпка за ранна регистрация – https://acronis.events/summit2019/.

За Acronis

Acronis е световен лидер в областта на киберзащита, решаващ предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS), с иновативно създаване на резерви копия, сигурност, възстановяване след срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на технологията на изкуствения интелект и удостоверяването на данни на базата на блокчейн, Acronis защитава всички данни и приложения във всяка среда.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, 80% от компаниите на Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, който има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Lifestyleпреди 4 седмици

25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest

Lifestyleпреди 4 седмици

Песента „Последен танц“ е големият победител на Фестивала за поп и рок музика „София 2019″

Tехнологиипреди 4 седмици

Datasat ще осигури подобрена свързаност за фериботите в Средиземно море със SES Networks

Tехнологиипреди 4 седмици

Мимо Гарсия : „Играта на играчките“ е метафора за изоставените хора

Lifestyleпреди 3 седмици

Staropramen отпразнува 150-та си годишнина там, откъдето тръгва

Компаниипреди 3 седмици

Щипка вкус към любимото ястие Или тайната на съвременната жена в кухнята

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Горещо