Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis отпразнува с партньори първата годишнина от партньорството си с футболния клуб Arsenal на Емирейтс Стейдиъм

Avatar

публикувано

на

Acronis, световният лидер в областта на киберзащитата, отбеляза първата годишнина от своето технологичното партньорство с Arsenal, като покани своите партньори и клиенти на Емирейтс Стейдиъм за приятелски футболен мач. Осем отбора, съставени от служители на глобални ИТ компании, и няколко легендарни спортни организации – включително Аrsenal, Manchester City, ROKiT Williams Racing и други, се срещнаха на емблематичния терен, за да играят за Acronis World Cup.

Събитието беше организирано, за да отбележи едногодишното партньорство с Acronis, като същевременно се повиши нивото на знание по отношение за съвременните киберзаплахи и жизненоважната необходимост от киберзащита, която съчетава най-добрите предимства на защитата на данни, киберсигурността и контрола върху поверителността.

Изправени пред постоянно нарастващите и променящите се заплахи за данните, швейцарско-сингапурската компания се стреми да разшири достъпа, за да гарантира, че всички данни, приложения и системи ще се възползват от киберзащитата. В допълнение, Аcronis наскоро отвори достъпа за разработчиците от трети страни до Аcronis Cyber Platform, което ще даде въможност за разработване на приложения, които допълнително ще разширят приложността на решенията за спортни отбори и други организации.

“В света навлиза все повече дигитализацията и с това нараства и нуждата от защита. Един чудесен начин да се покаже как данните коренно променят съвременния свят е чрез изследване как те се използват в спорта от най-добрите отбори като Аrsenal. От видеоклиповете на тренировъчните сесии до анализите на мачове, които помагат за подобряване на представянето на терена, технологията на Аcronis пази всички тези данни защитени,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Аcronis. “От предоставянето на нашите партньори на едно незабравимо преживяване, като днешната Acronis World Cup, до илюстрирането на ползите от киберзащитата – това е извървения дълъг път за показването на тази критична нужда.”

Съвременните информационни нужди нарастват ежедневно. Единственият начин за пълното им управление и защита е да се обърне внимание на всичките пет вектори на киберзащитата – осигуряване на безопасност, достъпност, неприкосновеност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

Този подход гарантира, че услугите на Acronis са лесни за използване, ефективни и сигурни – затова отбори от световна класа разчитат на съществуващите услуги на Acronis за създаване на резервни копия, синхронизиране на файлове и споделяне и възстановяване на данните след срив. Всяка услуга е проектирана, като се вземе в превдид SAPAS, и тези услуги са изградени чрез използването на Acronis Cyber Platform, базирана на Acronis Cyber Infrastructure and Acronis Cyber Cloud.

Отварянето на Acronis Cyber Platform създава огромни възможности за разработчици от трети страни да адресират всеки конкретен вектор или всичките пет вектора на Cyber Protection, както предстоящият Acronis Total Protect прави. Официално ще бъде представена на Acronis Global Cyber Summit през октомври.  Аcronis Total Protect предоставя ново ниво на киберзащита, като обединява възможностите за архивиране, киберсигурност и управление на системата в едно решение.

“С усъвършенстването на футбола, ние също трябваше да се развием от научна гледна точка решенията, които вземаме,” обясни ИТ директорът на Аrsenal Christelle Heikkila. “Данните са жизненоважни в този процес. Това ни помага да вземаме информирани решения във важни области на нашия бизнес, включително как да подобрим ефективността на играчите. Ето защо ние си партнираме с Acronis и ето защо използваме услугата за данни в облака. Тя съхранява, архивира и ни позволява лесно да възстановяваме видео данните на тренировъчните сесии, които са ни необходими, за да вземем правилните решения.”

Партньорството с организации от световна класа като Формула 1, Формула Е, английска висша лига и т.н. е от полза за Acronis, тъй като по този начин се доказва приложимостта на нейните технологии, които могат да се използват при сблъсъка с предизвикателства с най-диначичните и изискващи данни.

Сергей Белоусов обясни, “Всеки спорте клуб, който поддържаме, е чудесен пример за това как технологията на Acronis решава реални проблеми в най-конкурентните спортни среди. Това тласка нашите решения към крайност, като същевременно дава на нашите дистрибутори и доставчици на услуги лесен начин да обяснят предимствата на нашите услуги на своите клиенти.”

За да научите повече за това как решенията на Acronis са от полза за най-добрите спортни организации по света, посетете https://acronis.sport.

За Acronis Foundation

Фондацията е с нестопанска цел и е създадена в чест на 15-годишния юбилей на Acronis. Основополагащи принцип на компанията е че всички бедствия са причинени от недостатъчно познания. Acronis Foundation подкрепя множество инициативи в целия свят, които са предназначени да стимулират образованието. Постоянното учене, създаването и защитата на знанията и иновативните технологии са неразделна част от ДНК-то на Acronis. В резултат на това Acronis създава и споделя знания чрез финансиране на изследвания, изграждане на училища и подкрепа на общности по целия свят. Научете повече за това на www.acronis.org .

За Аcronis

Acronis е световен лидер в областта на киберзащитата, решаването на предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, неприкосновеността,  автентичността и сигурността (SAPAS), с иновативни решения за създаване на резервни копия, сигурност, възстановяване на данни след срив, решения за синхронизиране на корпоративни файлове и тяхното споделяне, работещи в хибридно облачно пространство, локално, в облак или комбинирано. С подкрепата на технологията на изкуствения интелект и блокчейн-базирано разпознаване, Аcronis защитава всички видове данни и приложения, във всякакъв вид среда, включително физическа, виртуална, облачна, както и мобилни приложения. Аcronis разполага с 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от доставчици на API услуги, дистрибутори и ISV партньори. На Acronis се доверяват 79 от 100-те най-ценни марки в света, както и над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с 14 офиса по света и клиенти и партньори в над 190 страни. Научете повече за това на адрес acronis.com.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Lifestyleпреди 4 седмици

Международният автомобилен салон София 2019: място за среща на водещите автомобилни марки

Lifestyleпреди 4 седмици

Freefall exhibition early opening

Tехнологиипреди 4 седмици

VIVACOM и TIDAL поставиха официално начало на партньорството си със зашеметяващо парти

Tехнологиипреди 4 седмици

Huawei представи новия модерен и мощен смарт часовник HUAWEI WATCH GT 2

Tехнологиипреди 4 седмици

XPG анонсира SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD

Lifestyleпреди 4 седмици

25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest

Lifestyleпреди 4 седмици

Песента „Последен танц“ е големият победител на Фестивала за поп и рок музика „София 2019″

Tехнологиипреди 4 седмици

Datasat ще осигури подобрена свързаност за фериботите в Средиземно море със SES Networks

Tехнологиипреди 4 седмици

Мимо Гарсия : „Играта на играчките“ е метафора за изоставените хора

Lifestyleпреди 3 седмици

Staropramen отпразнува 150-та си годишнина там, откъдето тръгва

Горещо