Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis получи инвестиции в размер на 147 милиона долара от Goldman Sachs

MIKA

публикувано

на

Acronis, световният лидер в киберзащитата, получи инвестиция в размер на 147 милиона долара от Goldman Sachs, които оценяват компанията на над един милиард долара и дават възможност на Acronis да се разраства чрез нови придобивания, да разширява инженерните си екипи в Сингапур, България и Аризона, да изгражда допълнителни центрове за данни. Също така, Acronis ще използва капитала за ускоряването на растежа на бизнеса в Северна Америка в партньорството с  Acronis SCS – независим доставчик и дистрибутор на софтуер за публичния сектор в Северна Америка.

Основана в Сингапур през 2003 и учредена в Швейцария през 2008 г., Acronis има повече от 1400 служители в 18 държави. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5 милиона потребители и 500 000 предприятия, включително 80% от компаниите на Fortune 1000. Продуктите за кибер- защита на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 150 страни на повече от 30 езика.

„Развълнувани сме за инвестицията от Goldman Sachs,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis . “През 2018 г. Acronis постигна 20% ръст на бизнеса, а през 2019 г. е на път да постигне над 30% ръст, като бизнесът, свързан с Аcronis Cyber Cloud нараства с над 100%. Наскоро анонсирахме Acronis Cyber Platform, която дава възможност на трети страни да персонализират, разширяват и интегрират нашите решения за киберзащита за нуждите на своите клиенти и партньори. Инвестицията от Goldman Sachs ще ни помогне в ускоряването на развитието на продукта чрез придобиването на компании и допълнителни ресурси.”

С полученото финансиране Acronis може да увеличи своите възможности чрез придобиване на нови екипи и технологии за ускоряване на развитието на продуктите на Acronis:

· Acronis Cyber Protection решения за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните

· Acronis Cyber Platform, която позволява на разработчици от трети страни персонализиране, разширяване и интегриране на киберзащитата в своите решения

· Acronis Cyber Infrastructure, която осигурява най-ефективната и безопасна среда за изпълнение на решенията за киберзащита и съхранение на данни.

· Acronis Cyber Architecture, която гарантира поверителността на данните гарантира поверителността на данните и дава на клиентите пълен контрол върху тяхното местоположение.

· Acronis Cyber Cloud дава възможност на доставчиците на услуги и големите ИТ компании да предоставят услуги за киберзащита на крайни клиенти.

„Радваме се да инвестираме в Acronis на този етап на изключително бърз растеж,” каза Holger Staude, вице президент на GS . „Традиционният пазар за създаване на резервни копия и защита на данните се променя, благодарение на иновативното решение Аcronis Cyber Protection.”

Инвестицията ще помогне на Acronis да ускори формирането на визията за киберзащита, която комбинира традиционната защита на данните и киберсигурността в едно интегрирано решение, адресиращо всичките пет вектора на киберзащита – чрез гарантиране на безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността на данните (SAPAS).

Разширяване на визията и екосистемата на Acronis Cyber Protection

Предстоящия Acronis Global Cyber Summit ще се проведе от 13 до 16 октомври 2019 г. в Маями. Срещата на най-високо ниво ще бъде най-голямото събиране на доставчици на услуги, дистрибутори и разработчици на софтуер, посветено на изграждането на стабилен бизнес чрез Acronis Cyber Platform, предоставяща киберзащита на организации с  всякакъв размер.

За да научите повече за Acronis Global Cyber Summit, кликнете тук.

За Acronis

Acronis е световен лидер в киберзащитата– при решаването на предизвикателства за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) с иновативен бекъп, сигурност, възстановяване при срив данни и решения за синхронизиране и споделяне на файлове в корпоративна среда, работещи в хибридни облачни среди. Благодарение на технологиите с изкуствен интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни и приложения във всяка среда. С 500 000 бизнес клиенти и голяма световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, на Acronis се доверяват 80% от компаниите от Fortune 1000 и има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по целия свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на www.acronis.com.

За Aкронис

Aкронис е световен лидер в киберзащитата, който решава предизвикателствата, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) с иновативното архивиране, защитата, възстановяването при срив и решенията за синхронизиране на файлове и споделяне на корпоративни файлове, работещи в хибридни облачни среди: локални, в облака или на ръба. Благодарение на технологиите на изкуствения интелект и идентификацията на данни, базирана на блокчейн, Aкронис защитава всички данни във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна, при мобилни натоварвания и приложения. С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, 80% от Форчюн 1000 се доверяват на Aкронис, който има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Aкронис е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Lifestyleпреди 4 седмици

25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest

Lifestyleпреди 4 седмици

Песента „Последен танц“ е големият победител на Фестивала за поп и рок музика „София 2019″

Tехнологиипреди 4 седмици

Datasat ще осигури подобрена свързаност за фериботите в Средиземно море със SES Networks

Tехнологиипреди 4 седмици

Мимо Гарсия : „Играта на играчките“ е метафора за изоставените хора

Lifestyleпреди 3 седмици

Staropramen отпразнува 150-та си годишнина там, откъдето тръгва

Компаниипреди 3 седмици

Щипка вкус към любимото ястие Или тайната на съвременната жена в кухнята

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Горещо