Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis придобива 5nine, за да добави унифицирано управление на облака и инструменти за сигурност към портфолиото си

MIKA

публикувано

на

5nine предлага облачни решения за Hyper-V и първото и единствено многопластово решение без агент за сигурност за Hyper-V и Azure. Неговият иновативен, мощен и лесен за използване софтуер е проектиран, за да намали разходите, да увеличи производителността и да смекчи рисковете, свързани със сигурността.

Acronis ще интегрира технологията на 5nine в Acronis Cyber Platform, като ще предостави нови услуги чрез портала на Acronis Cyber Cloud Solutions. Решенията на 5nine ще позволят на доставчиците на управлявани услуги и ИТ организациите да започнат нов бизнес и да управляват нуждите на своите клиенти.

Заедно с 5nine, Acronis ще предложи на клиентите и партньорите си по-лесен начин за мигриране на работните натоварвания от тяхната физическа или виртуална инфраструктура към Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure или и двете. Способността на 5nine да обединява миграция, управление, мониторинг и иновативни инструменти и процеси за управление на натоварването дава възможност на клиентите да покрият петте вектора на киберзащитата – чрез осигуряването на  безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на всички данни, приложения и системи.

Комбинирайки се с Acronis, ние ще можем да ускорим иновациите на продуктите, да разширим канала си за дистрибуция и да използваме нашата технология, за да отговорим на изискванията на клиентите“, каза Karen Armor, главен изпълнителен директор на 5nine. „Със знанията, натрупани от почти десетилетия опит в управлението и защитата на виртуални машини на Microsoft, от името на нашите клиенти, ние сме сигурни, че това придобиване ще ускори възприемането на облака и ще предостави сигурно и надеждно внедряване на облачната инфраструктура по цял свят.“

Acronis вижда ползата в предлагането на услугите на 5nine на своята партньорска общност, състояща се от 50 000 партньори, което позволява на доставчиците на управлявани услуги и доставчиците на облачни услуги да управляват по-добре своите натоварвания на хибридна инфраструктура.

Добавяйки решенията на 5nine към нашето портфолио от продукти и услуги за киберзащита, ние даваме на нашите партньори и клиенти лесен начин да приемат хибридната облачна платформа на Microsoft. С помощта на комбинирано решение, организациите ще могат да мигрират всички или избирани натоварвания към облака и след това да управляват, както локални, така и облачни виртуални машини с един интерфейс. Предвиждаме да комбинираме функционалността на двете решения, което да доведе до по-добър мониторинг от страна на ИТ администраторите, управление и осигуряване на киберзащита за всички натоварвания, независимо от местоположението им.“ каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Аcronis.

Acronis планира да инвестира и развива всепризнатите Cloud Management, Cloud Migration и Security Platform на 5nine. И двете компании имат богат опит и достигат до екосистемата на Microsoft и като Microsoft Gold сертифицирани партньори, те планират да продължат да правят иновации.

За Аcronis

Acronis е лидер света на киберзащитата – разрешаващ предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) с помощта на иновативно архивиране, сигурност, възстановяване при срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове, работещи в хибридни облачни среди: локални, в облака или на ръба. Благодарение на технологиите на изкуствения интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни, приложения и системи във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна и мобилна.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, поддържани от Аcronis, дистрибутори и ISV партньори, 100% от компаниите от Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, които има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

За 5nine

5nine предлага мощно, интегрирано и мащабируемо решение за управление и обезпечаване на работните натоварвания в Microsoft Cloud  – публични, частни или хибридни. ИТ администраторите и доставчиците на услуги, които се нуждаят от повече контрол и видимост на децентрализираната инфраструктура, разчитат на безпроблемния и елегантен подход на 5nine към миграцията в облака, управлението на облака, мониторинга на облака, архивирането на облака и облачната сигурност. За повече информация за 5nine, посетете https://www.5nine.com  и последвайте @ 5nine_Software в Tуитър.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Tехнологии

Позволете на дракона да ви омагьоса!

MIKA

публикувано

на

от

MSI отива на следващото ниво с много нови модели с 10-то поколение процесори Intel

MSI продължава към следващото ниво с цялата си гама геймърски лаптопи! Наред с награждаваните GE66 Raider и GS66 Stealth, MSI разкри мащабно портфолио от 6 серии лаптопи, ориентирани към геймърите. Само най-силните могат да оцелеят и еволюират! MSI е единственият производител на лаптопи, който осигурява стабилно снабдяване в условията на глобални сътресения във веригата за доставки. Геймърите сега могат да влязат в авангарда и да еволюират до следващото ниво като изберат последен модел MSI лаптоп с 10-та генерация процесор Intel® CoreTM i9 (Comet Lake H) и най-новите графични карти GeForce RTX Super!

Еволюирайте до върха с революционно увеличение на производителността в игрите до 50%

Следващото ниво на производителност може да забавлява геймърите и задоволи желанията им във всеки един аспект. Обновените лаптопи MSI могат да разкрият истинската изчислителна мощ на 10-тата генерация процесори Intel® Core i9. Топ моделът i9-10980HK е най-новия процесор на Intel, който има видим принос за кадрите в секунда във взискателните игри и при многозадачна работа. Той постига до 50% прираст при изчисления и благодарение на Single-Core Turbo технологията достига честота от 5.3GHz, което позволява на геймърите да се насладят на несравнимо преживяване.

Нещо повече, можете да видите истински Ray Tracing в игрите с графичните контролери NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™, както и графика, подобрена от изкуствен интелект за постигане на по-добра ефективност в сравнение с предишното поколение.

Отличени с награди: GE66 Raider, GS66 Stealth

GS66 и GE66 предефинираха възможностите на геймърските лаптопи по отношение на дебелина и тегло със своя иновативен дизайн. Трудно е за вярване, че всички тези характеристики, 5 пъти по-бърз дисплей с ултра плавен рефреш от 300 Hz,  99,9 Wh батерия и мощен централен и графични процесори са събрани под компактния корпус на GS66 и GE66.

GS66 Stealth: По-остър в цвят Core Black 

С новата мистична тема “Core Black” и семплия дизайн с ниски клавиши този модел спечели както „iF Design Award“, така и „Red Dot Design Award“. Мощните, но портативни устройства очертават бъдещето на индустрията. Верен на своето име, GS66 Stealth показва какво значи да си по-остър и елегантен с най-новите процесори и графични карти. GS66 освобождава пълния си потенциал с новото охлаждане MSI Cooler Boost Trinity+ с перки с дебелина 0,1 мм, които постигат максимален въздушен поток и поддържат системата студена и на максимална мощност.

GE66 Raider: Запалете светлините и посрещнете новия нашественик! 

Футуристичният GE66 Raider е за геймърите ентусиасти. Той е не само най-мощното оръжие в игрите, но разпалва истинската геймърска душа. GE66 е комбинация от естетика и производителност. В шасито, наподобяващо космически кораб, с хипнотична панорама с 16,8 милиона цвята блести най-новата Mystic Light RGB. Захранван от последните CPU и GPU, GE66  дефинира значението на термина портативен геймърски лаптоп. Затова не е изненада, че иновативният героичен флагман получи забележителната „Red Dot Award“.

Сериите MSI GT Titan, GP/GL Leopard и GF Thin също получиха нови издания с 10-та генерация Intel® H процесори и най-актуалната NVIDIA GeForce графика, за да предложат още по-богат избор на всички геймъри.

MSI Creator 17: Най-добрият лаптоп за създаване на съдържание досега с Mini LED дисплей и истински реалистични цветове 

За професионалистите, жадуващи мощен лаптоп за създаване на съдържание, изборът е MSI Creator 17. Това е първия в света лаптоп с Mini LED дисплей. Създаден за създатели, Creator 17 е и първия лаптоп, който покрива стандарта DisplayHDR 1000 със своя 17-инчов 4K екран с пикова яркост от 1000 нита. Той е определян от медиите като революционен дисплей, който е по-ярък от всички IPS или OLED конкуренти. Сега с 10-та генерация Intel H процесори и GeForce RTX 2080 Super графика няма съмнение, че Creator 17 е най-силният GeForce RTX Studio лаптоп от следващо поколение. Creator 15M & 17M от същата серия, също са ъпгрейднати с най-новите CPU и GPU.

Бъдете омагьосани и еволюирайте с драконовия дух на MSI! 

MSI винаги е бил водещ производител, който еволюира с революционна технология и предлага лаптопи с всестранни възможности и високо качество. Собственото производство и дизайнерски потенциал позволяват на MSI да поеме водещата роля при съвременните лаптопи с върхова технология и да поддържа производствения си капацитет дори в тези напрегнати времена.

Продължете понататък

Tехнологии

Добрият пример на СЗО приложен в борбата с COVID-19

MIKA

публикувано

на

от

Международно утвърдени географски технологии, използвани от Световната здравна организация, са част от представената днес Национална информационна система за борба с коронавирус.

Есри България като част от екипа подпомагащ “Информационно обслужване” АД реализира ГИС частта и публичния дашборд, част от Националната система за борба с коронавируса у нас.

На ГИС дашборда върху динамична карта са представени данни за концентрация на карантинирани, тенденция на броя ново заболели по дни, пространствени анализи и тематични карти, свързани с рисковите групи от населението, вкл. възрастно население, онкоболни и др.

Екипът на Есри България разработи географската компонента на системата за символичната сума от 1лв.екти в национален мащаб и в различни сфери на икономиката, включително кадастър, околна среда, инженерна инфраструктура, сигурност, здравеопазване, селско стопанство, образование и др. Компанията организира Световния ГИС Ден в страната ни. ЕСРИ България е партньор на българските университети и член на авторитетни български и международни организации. Повече информация на: http://esribulgaria.com/.

Продължете понататък

Горещо