Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Acronis #CyberFit Summit донесе революционна киберзащита в ОАЕ

MIKA

публикувано

на

По време на събитието бяха обявени нови решения, клиентски истории на успеха, ексклузивни възможности за партньорство, както и образователни сесии, фокусирани върху бързонарастващите нужди от киберзащита.

С бързото развитие на ИТ инфраструктурата, Близкият Изток представлява атрактивна цел за хакерите. Само в ОАЕ, скорошен доклад показва 12% ръст на атаките със зловреден софтуер, което се случва в последните три месеца на 2019 г., в сравнение със същия период на предишната година.

На събитието бяха представени трите нови решения за киберзащита на Acronis – Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Platform, и Acronis Cyber Infrastructure

Acronis Cyber Protect – интегрира седем ключови опции за киберзащита в едно лесно за използване решение – включително създаване на резервни копия, възстановяване след аварии, основна защита срещу зловреден софтуер, удостоверяване и валидиране на автентичността на данните, оценка на уязвимостта, дистанционен мониторинг и мениджмънт.

Acronis Cyber Platform предоставя на разработчиците и независимите доставчици на програмни решения възможност за обновяване, разширяване и интегриране на решенията за киберсигурност на Acronis

Acronis Cyber Infrastructure  предоставя ефективна откъм разходи, лесна за използване и надеждна инфраструктура за киберзащита.

Близкият Изток е един от най-бързо растящите пазари за Acronis, с 6000 риселъри, които промотират и използват технологията на Аcronis в региона. Acronis #CyberFit Summit служи за събирателен хъб за много от тези компании, включително StarLink, един от най-бързо  растящите дистрибутори, и Ingram Micro – един от най-големите световни дистрибутори на хардуерни, софтуерни и облачни решения.

Пазарът на облачни решения е област, която претърпява огромен растеж в Близкия Изток. Nidal Othman, Съосновател и Управляващ директор на StarLink, коментира: „Има приток на доставчици на облачни услуги, които влизат на рентабилния пазар на Северна Африка и Близкия Изток, който е оценен на 2.2 милиарда щатски долара и се очаква да нараства с 24 % средно годишно. Специално за ОАЕ, правителството отпуска много средства за облачни технологии, които да бъдат включени в проектите за смарт градове. Моментът е подходящ за Acronis, тъй като компанията се позиционира като доставчик, предоставящ всякакъв тип кибер защита на бизнеса. Също така, техният уникален подход към киберзащитата гарантира висока сигурност и лесен достъп до данните”.

Решенията на Acronis покриват всички Пет вектора на киберзащита— безопасност, достъпност, конфиденциалност, автентичност и сигурност (SAPAS) за всички данни, приложения и системи. Основателят и главен изпълнителен директор на Аcronis, Сергей Белоусов, сподели повече за това как това диференцира продуктите на Аcronis от другите на пазара днес: „Традиционният бекъп е мъртъв”, казва той. „Не е достатъчно да се осигури само един аспект на това как компанията има нужда да се защити. Нашите решения постоянно се променят, за да осигуряват холистична киберзащита, която гарантира не само безопасността и достъпа до данните, но също конфиденциалността, автентичността и сигурността им. Ние помагаме на компаниите да са сигурни, че техните данни не са били манипулирани или фалшифицирани по всякакъв начин. Искаме те да имат доверие в данните си.”

За Аcronis

Аcronis е водеща компания в света в сферата на киберзащитата– решаваща  предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, конфиденциалността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данните. Компанията предоставя иновативни решения за бекъп, сигурност, възстановяване след аварии, синхронизиране и споделяне на файлове. Базирани на  технологиите на изкуствения интелект и  блокчейн, Аcronis зщитава всички данни във всякаква среда.

С 50 000 бизнес клиенти и мощна световна мрежа от доставчици на услуги, риселъри и независими доставчици, на Аcronis се доверяват 100 % от компаниите „Fortune 1000” и около 5 милиона клиенти по света. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Аcronis е глобална организация с офиси по света и клиенти и партньори в повече от 150 държави. За повече информация: acronis.com.

Пазарната информация е от:  https://www.khaleejtimes.com/business/local/cyberattacks-increase-in-uae

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо