Открийте ни и в

Tехнологии

ACRONIS TRUE IMAGE 2020 AВТОМАТИЗИРА 3-2-1 БЕКЪПИТЕ КАТО ЕДИНСТВЕНО ПЕРСОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕПЛИКИРАНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА

MIKA

публикувано

на

Нещо повече, функцията за двойна защита чрез репликация е само едно от повече от стоте подобрения и нови възможности, включени в Acronis True Image 2020, които имат за цел да подобрят още повече функциите на продукта, контрола и сигурността.

„Имайки предвид колко много разчитаме на данните днес, нашите дигитални активи никога не са били по-ценни от сега. Но това също означава, че всекидневно боравим с повече данни и повече устройства от всякога. Защитата на тези данни от непрекъснато нарастващия риск от киберпрестъпления поражда няколко предизвикателства като повишена усложненост, сигурност и грижа, свързана с разходите,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. „Правейки цялостната киберзащита удобна, ефективна и сигурна, Acronis може да помогне на хората и да гарантира, че всички техни данни са защитени.“

Новата версия на продукта е най-новото решение на компанията, което съчетава традиционна защита на данните  и киберсигурност в едно решение. В резултат на този подход, Acronis True Image 2020 е единственото персонално решение за справяне с всички пет вектора на киберзащитата – гарантирайки безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

Този уникален подход гарантира, че Acronis True Image 2020 предоставя лесна, ефективна и сигурна киберзащита на домашните потребители, просюмърите и малките бизнеси.

Леснодостъпни, надеждни резервни копия

Като всепризнат новатор в индустрията, Acronis вече е представял първи новости, свързани със защитата на потребителските данни. Тези постижения включват първите по рода си full image backups за домашни потребители и първото архивиране, предлагащо възможност за клониране на системен диск – както на Windows, така и на Mac. В допълнение, това все още е единственото решение за създаване на резервни копия, което включва интегрирана защита срещу злонамерен софтуер, базирана на изкуствен интелект, както и сертифициране и проверка на автентичността на данните, базирани на блокчейн. Активирането на автоматично копиране на локални резервни копия в облака е най-новото в историята на компанията на модерните иновации.

Също така, Acronis True Image 2020 улеснява потребителите в процеса на запазване на всички данни, приложения и системи в безопасност. Въпреки, че независими тестови лаборатории вече са заключили, че Acronie True Image е до 10 пъти по-бърз 10 пъти по-бърз от конкурентни продукти, версия 2020 представя нов формат за създаване на резервни копия, който осигурява по-добра цялостно представяне, включително още по-бързи скорости на бекъп и възстановяване. Това дава възможност на потребителите за още по-бърз достъп до файлове в облака.

Новият Tray Notification Center предоставя на потребителите последните актуализации за състоянието на процеса по създаване на резервни копия, за да могат бързо да разрешават своите проблеми. В допълнение, те ще получават последните новини за подобряване на тяхната киберзащита.

 “Acronis True Image е един от малкото продукти които дават индустриално ниво на сигурност за малкия и среден бизнес, без това да налага повишаване на цената на продукта. С уникалната по рода си технология – Acronis Active Protection потребителите добавят още един допълнителен слой към защитата на своите данни и ресурси. Технологията е изключително добра в защитата срещу атаки от тип зловреден код и криптовалутни атаки, чиято основна цел са не само големите корпорации, а дори малкият и среден бизнес. Поддържането на актуален бекъп на служебната информация, автоматично предотвратява евентуални загуби след заразяване с вирус или в случай на повреда във вашето устройство. Ние от Клико България ви съветваме – “Safety First”, не оставайте бизнесът ви на случайността атаката да го пропусне, а винаги имайте актуален Архив на вашата информация.”, коментира екипът на Клико България.

По-добър контрол

В допълнение към подобрената технология за създаване на резервни копия, Acronis True Image 2020 гарантира, че потребителите могат да запазят данните си в безопасност, където и да се намират те. Новата версия позволява на потребителите да избират с кои Wi-Fi мрежи да се правят резервните копия, което им позволява да избягват несигурните общодостъпни мрежи, които могат да изложат данните им на риск.

Потребителите искат също така да са сигурни, че процесът на бекъп не пречи на работата с техния компютър, като например да изтощава батерията на лаптопа. С Acronis True Image 2020 потребителите контролират кога да се правят резервни копия. Например, когато батерията е с капацитет под 40%, резервните копия няма да се изпълняват.

По-сигурни срещу киберзаплахите

За последните три години Acronis True Image е единственото персонално бекъп решение с вградена анти-малуер защита, подсилена от изкуствен интелект. Интегрираната технология, наречена Acronis Active Protection, спира рансъмуер и крипто-джакинг атаките в реално време и автоматично възстановява всички засегнати файлове.

Вместо да сканира за зловреден софтуер, технологията следи поведението на системата за поява на евентуални атаки. В резултат на този подход тя е изключително ефективна при откриване и обезвреждане на всякакъв вид атака, включително форми на рансъмуер, които никога не са били виждани досега. Тази технология е блокирала повече от 400 000 рансъмуер атаки през изминалата година.

Макар и добре работеща, тази защита, подсилена от изкуствен интелект, е подобрена в новата версия на Acronis True Image 2020. Тя включва усъвършенствани модели за машинно обучение, за да направи Acronis True Image 2020 още по-ефективен при спиране на всички видове киберзаплахи.

“Acronis True Image 2020 предлага лесно за употреба приложение с поддръжка на всички основни операционни системи, което потребителят може сам да конфигурира, благодарение на интуитивния интерфейс и опростения дизайн на етапите за конфигуриране. Добавянето на възможност за автоматичен бекъп в облака след успешно приключване на архивиращата задача и другите допълнителни функционалности, показват че Аcronis слуша клиентите си и развива продукта в посока опростяване на стъпките и разрешаване на Acronis True Image  да се грижи за успешен бекъп, без това да нарушава работата на потребителя.

Дребни на пръв поглед подобрения като Back up on Selected Wi-Fi, Custom Power Management и Enriched Anti-Ransomware правят продукта особено важна част от всяка работна станция.“, коментира Георги Терзиев, Системен Администратор, Контракс и Димитър Пенев, Системен Архитект, Контракс.

Цени и наличност

Предлагат се три версии на Acronis True Image :

· Standard е многогодишен лиценз, предназначен за клиенти, които съхраняват своите данни само на локални дискове. Не са включени облачни хранилища или функции, базирани на облака. Включва локално създаване на резервни копия на неограничен брой мобилни устройства. Цените започват от $49,99 за един компютър.

· Advanced (най-популярната опция) е едногодишен абонамент, който включва 250 GB Acronis Cloud Storage и достъп до всички функции, включително локални и облачни архиви на неограничен брой мобилни устройства. Цените започват от $49,99 годишно за един компютър.

· Premium е едногодишен абонамент, който включва блокчейн базирано сертифициране на данни и възможности за електронен подпис, както и 1 TB облачно пространство в Acronis Cloud Storage. Цените започват от $99,99 годишно за ед ин компютър.

Всички версии включват Acronis Active Protection – защита, базирана на изкуствен интелект срещу злонамерен софтуер, и обхващат неограничен брой мобилни устройства. Клиентите с абонамент могат да закупят допълнително място за съхранение в облака при нужда.

За Acronis

Acronis е световен лидер в киберзащитата– при решаването на предизвикателства за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) с иновативен бекъп, сигурност, възстановяване при срив данни и решения за синхронизиране и споделяне на файлове в корпоративна среда, работещи в хибридни облачни среди. Благодарение на технологиите с изкуствен интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни и приложения във всяка среда. С 500 000 бизнес клиенти и голяма световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, на Acronis се доверяват 80% от компаниите от Fortune 1000 и има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по целия свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Lifestyleпреди 4 седмици

25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest

Lifestyleпреди 4 седмици

Песента „Последен танц“ е големият победител на Фестивала за поп и рок музика „София 2019″

Tехнологиипреди 4 седмици

Datasat ще осигури подобрена свързаност за фериботите в Средиземно море със SES Networks

Tехнологиипреди 4 седмици

Мимо Гарсия : „Играта на играчките“ е метафора за изоставените хора

Lifestyleпреди 3 седмици

Staropramen отпразнува 150-та си годишнина там, откъдето тръгва

Компаниипреди 3 седмици

Щипка вкус към любимото ястие Или тайната на съвременната жена в кухнята

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Горещо