Открийте ни и в

Музика

AEROSMITH: София, тук сме!

AEROSMITH, снимка: FacebookПрез изминалият уикенд се сбъдна една от най-съкровените ни мечти – да видим на родна почва легендарните и любими на няколко поколения рок идоли от Aerosmith.

MIKA

публикувано

на

AEROSMITH, снимка: FacebookПрез изминалият уикенд се сбъдна една от най-съкровените ни мечти – да видим на родна почва легендарните и любими на няколко поколения рок идоли от Aerosmith.

На грандиозната сцена на стадион „Локомотив“,  ветераните оправдаха очакванията на над 30 000 души с невероятно силно и емоционално шоу, достойно за първи концерт не само у нас, но и на Балканите, като част от промо турнето Let Rock Rule. След отменената заради дните на национален траур в Турция изява, София бе първата музикална дестинация, която посрещна рок торнадото и определено публиката бе зажадняла за истинска, качествена и пулсираща във вените доза рок.

И тя не закъсня – Стивън Тайлър и компания бяха подготвили невероятен спектакъл с убийствени пироефекти, светлинно шоу, динамика и всичко това като фон на парчета, които буквално сме наизустили през годините – от Sweet Emotion до Don’t Wanna a Miss a Thing.

Школовката на вече близо 40-годишната кариера на бандата си личеше отдалеч – не само защото самият концерт бе предизвикателен, атрактивен, провокативен, динамичен и изпълнен с майсторство и превъзходство на всеки един от членовете й, но и защото самият лайв не се различаваше почти с нищо от албумните записи. Особена роля за това имаше и самият Стивън Тайлър, който демонстрира перфектно владеене на гласа си и завидно сценично поведение – както от първите хитове като Jaded и Living on the Edge, така и при изпълнението на новите парчета от албума.

Повече за приключението AEROSMITH можете да откриете в likealady.bg:

{gallery}AEROSMITH2014{/gallery}

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Телевизияпреди 3 седмици

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Lifestyleпреди 4 седмици

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Музикапреди 3 седмици

Кygo & Whitney Houston: ‘Higher Love’

Горещо