Открийте ни и в

Музика

AEROSMITH: София, тук сме!

AEROSMITH, снимка: FacebookПрез изминалият уикенд се сбъдна една от най-съкровените ни мечти – да видим на родна почва легендарните и любими на няколко поколения рок идоли от Aerosmith.

MIKA

публикувано

на

AEROSMITH, снимка: FacebookПрез изминалият уикенд се сбъдна една от най-съкровените ни мечти – да видим на родна почва легендарните и любими на няколко поколения рок идоли от Aerosmith.

На грандиозната сцена на стадион „Локомотив“,  ветераните оправдаха очакванията на над 30 000 души с невероятно силно и емоционално шоу, достойно за първи концерт не само у нас, но и на Балканите, като част от промо турнето Let Rock Rule. След отменената заради дните на национален траур в Турция изява, София бе първата музикална дестинация, която посрещна рок торнадото и определено публиката бе зажадняла за истинска, качествена и пулсираща във вените доза рок.

И тя не закъсня – Стивън Тайлър и компания бяха подготвили невероятен спектакъл с убийствени пироефекти, светлинно шоу, динамика и всичко това като фон на парчета, които буквално сме наизустили през годините – от Sweet Emotion до Don’t Wanna a Miss a Thing.

Школовката на вече близо 40-годишната кариера на бандата си личеше отдалеч – не само защото самият концерт бе предизвикателен, атрактивен, провокативен, динамичен и изпълнен с майсторство и превъзходство на всеки един от членовете й, но и защото самият лайв не се различаваше почти с нищо от албумните записи. Особена роля за това имаше и самият Стивън Тайлър, който демонстрира перфектно владеене на гласа си и завидно сценично поведение – както от първите хитове като Jaded и Living on the Edge, така и при изпълнението на новите парчета от албума.

Повече за приключението AEROSMITH можете да откриете в likealady.bg:

{gallery}AEROSMITH2014{/gallery}

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Интервюпреди 4 седмици

Васил Петров: „Аполония е дълга традиция, но винаги те предизвиква да направиш нещо ново“

Gamingпреди 4 седмици

София ще има своя Нощ на игрите

Lifestyleпреди 4 седмици

Следете в реално време: WIND2WIN – първото уиндсърф предизвикателство по Черноморие!

Културапреди 4 седмици

Третата книга от поредицата на хитовата „Прелъстена” е тук!

Кинопреди 4 седмици

46 филма и много любов на CineLibri 2018!

Кинопреди 4 седмици

В новия трейлър на „Мери Попинз се завръща“ зрителите ще станат свидетели на зрелищното „кацане“ на невероятната Мери

EDMпреди 3 седмици

Диското изпраща лятото в MEMENTO

Музикапреди 3 седмици

Djane Monique събра Стойчо Керев и Снежана Макавеева в музикалния проект „Самодива”

Lifestyleпреди 3 седмици

Хиляди подкрепиха националите в Lidl фен зони

Lifestyleпреди 3 седмици

Моделът Юлия Кулиш избира ризи за Дидо от Д2

Горещо