Открийте ни и в

Lifestyle

Air France и Qantas с повече транспортни възможности между Франция и Австралия

MIKA

публикувано

на

Клиентите на Qantas и Air France ще имат повече възможности да пътуват между Европа и Австралия, през Азия, след подновеното споразумение между превозвачите. (2)  

Резервации могат да се правят от 5 юни за пътуване от 20 юли 2018 г. Air France ще добави своя код на полетите на Qantas между Хонг Конг и Сидни, Мелбърн и Бризбейн, както и на тези между Сингапур и Сидни, Мелбърн, Бризбейн и Пърт.

Пътниците на Air France ще могат да летят от Сидни до пет града във вътрешната мрежа на австралийската авиокомпания: Канбера, Хобарт, Аделаида, Кейрнс и Дарвин.

Qantas ще добави кода си на полетите, извършвани от Air France между Сингапур и Хонконг и Париж-Шарл дьо Гол, като продължение на полетите от Сидни, Бризбейн, Мелбърн и Пърт.

Пътниците на Air France(3) ще имат достъп до салоните на Qantas в Хонг Конг, Сингапур и Австралия, както и клиентите на Qantas ще могат да се възползват от салоните на Air France в Париж, Хонг Конг и Сингапур.

Патрик Александър, изпълнителен вицепрезидент „Продажби и съюзи“ в Air France-KLM, заяви:

„За нас е удоволствие да възстановим партньорството с Qantas. Благодарение на това споразумение, групата Air France-KLM ще може да предложи възможно най-добрите решения за пътуване на своите клиенти от Европа до Австралия, с връзки в Сингапур и Хонг Конг, две от най-популярните летища в света. Това ново сътрудничество потвърждава желанието на нашата група да се разшири в Азиатско-тихоокеанския регион.“

Алисън Уебстър, главен изпълнителен директор на Qantas International, добавя: „Това е чудесна новина за нашите клиенти, които искат да пътуват до Европа през Азия и имат още възможности да стигнат до Париж. Те ще могат да печелят и точки от честотата на своите полети. Това споразумение отговаря на нашата стратегия за партньорство, за да предостави на пътниците достъп до повече дестинации и по-безпроблемно пътуване“.

  1. Подлежи на сезонни промени
  2. Предмет на правителствени и регулаторни одобрения
  3. Клиенти от бизнес класа, членовете на програмата за лоялност на Qantas Frequent Flyer Platinum One, Platinum и Gold, както и членовете на програмата за лоялност на Air France-KLM Flying BlueClub 2000, Platinum и Gold

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 3 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Tехнологиипреди 4 седмици

Демонстрации на мини водородни коли пред НДК

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Музикапреди 1 седмица

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 1 седмица

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 1 седмица

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 1 седмица

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 1 седмица

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Горещо