Открийте ни и в

Lifestyle

Air France предложи френски изкушения за 85-ия си рожден ден

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

По случай своята 85 годишнина, Air France отбеляза иновационните си постижения с множество инициативи – специални полети, забавления на летището, спортни събития, изложби и други.  

На 7 октомври 2018 Air France отбеляза 85 години от създаването си. В следващите няколко месеца авиолинията ще проведе различни събития, обединени около темата за иновацията във всички нейни измерения. С това компанията за пореден път показва, че е устремена към бъдещето.

Планираните събития ще включват специални полети и забавления на летището, както и спортно състезание, организирано от екипа на Air France, за да отпразнува своите постижения, know-how и възможности за иновации. До края на годината Air France ще представи една изключителна изложба с кадри „зад кулисите“.

Air France ще отпразнува рождения си ден чрез три основни събития:

 

Поглед към миналото на Air France

 

От 5 октомври във фокусът на компанията са миналото и иновативният дух. Част от специалната програма са „винтидж“ полети и забавления в бордовите салони и фоайета на Air France. За да се предаде духът на епохата, е организирана и изложба с исторически снимки, а екипажът е облечен в униформи от този период. Компанията се е погрижила и за най-малкия детайл, като разпространението на пощенски картички, сладкиши, както и много други изненади за клиентите, пътуващи с някои полети на авиолинията до 8 октомври.

Старт на кампанията дадоха полетите AF022 и AF023 на 5 и 7 октомври между летище Париж- Шарл дьо Гол и Ню Йорк-Джон Кенеди. За пълна изненада на пътниците, екипажът в самолета беше облечен с ретро униформи.

Други пътници, които успяха да се насладят на „винтидж“ събитията, бяха клиенти пътуващи на 8 октомври с полети AF1062/AF1063 между Париж-Шарл дьо Гол и Стокхолм, както и пътници с полети AF6104/AF6115 между Париж-Орли и Тулуза.

 

350 служители ще участват в 20-километрово състезание в центъра на Париж

 

На 14-и октомври 2018г. авиолинията ще отпразнува годишнината си и чрез спортно събитие. Отбор от 350 служители на Air France ще бягат в цветовете на компанията. Двадесет километровото състезание ще се състои в подножието на Айфеловата кула. Това е възможност за всички служители на авиолинията да заявят подкрепата си за колегите си и да промотират спортния и екипен дух.

 

Удивителна изложба

 

Финалът на кампанията ще бъде отбелязан с изключително събитие в края на годината. Air France ще предложи уникално преживяване, като организира изложба с кадри „зад кулисите“. По този начин компанията ще популяризира иновативния дух и технологичния  напредък сред клиентите си. Датите и начинът за регистрация за изложбата ще бъдат обявени скоро.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо