Открийте ни и в

Музика

ALICE FRANCIS и “DELINQUENT HABITS” са първите обявени имена от поредицата безплатни концерти в летния календар на БАШ БАР тази година

MIKA

публикувано

на

#10yearsbashbar продължава с нови морски срещи! “Баш барманите” ще ви срещнат с най-популярните и талантливи чужди и български групи, напълно БЕЗПЛАТНО, а вълнение от “10 бала” ще предизикат първите обявени имена в поредицата концерти, обединени във формат, нереализиран досега.

На 17 юни ще посрещнем KAN WAKAN, за да даде началото на концертите на Градина #bashtag!

Императрицата на електро-суинга ALICE FRANCIS, известна също като Miss Flapperty, е една от перлите в този музикален круиз и ще излезе на сцената на  “Bash Bar”  със специален концерт за меломаните на 24.06.2017, след изумително 3-годишно световно турне, в което представя своя албум „Electric Shock“ в Европа, Канада и дори Русия. “Шокиращо” е колко лесно музиката може да отиде до ухото, когато имаш феноменален глас и финес, с който звукът се трансформира, разтапя поп музиката и я влива в ритъма на 20-те години на миналия век, смесвайки жанрове.  Въпреки нескритото възхищение, което изразява към Джоузефин Бейкър, Charleston модата и джаза, тя излиза от клишето на сдържано „ретро момиче“. На сцената се старае не просто да влезе в романтичната визия на „belle epoque” културата, но и да „ръмжи“, точно както предшествениците й от 1920г. За първите четири песни от новия албум, ще трябват 4 различни певци, които Мис Франсис превъплащава умело. Дали като ревяща жена вамп или като почти безмълвна в тихите тонове – тази шеметна танзанийска жена, с румънски корени, белязана на челото и благословена с талант, глас и певчески техники, достига недостижим идеал за свой „собствен звук“. Ще се влее в морето на Bash Bar  на 24.06.2017, озарявайки го мълниеносно!

 

19.08.2017 ще дойде с вкус на soul, funk и rock, примесени с 2 калории “латино”. DELINQUENT HABITS – музикалният хип-хоп тайфун, чийто вихър води началото си от източен Лос Анжелис, през златната ера на големите таланти в “HIP HOP”. “Delinquent Habits”, “Here Come the Horns”, “Merry Go Round” и “Freedom Band“ са първите им албуми, от които са продадени над 1 милион копия. Те изтласкват Delinquent Habits към сценичните върхове и ги изпращат на път за няколко турнета по целия свят, поставяйки ги в челните редици на латино, хип-хоп и клубните сцени. На 3 март 2017 г излиза новият, седми албум „It Could Be Round Two“ – серия от хип-хоп пиеси, вдъхновени от сътрудничеството на Ives Irie и Kemo Blaxican, които отново обединяват оригиналната и истинска форма, която прави Delinquent Habits алтернативен латино хип-хоп група. Албумът е възглас, изпълнен с блестящи разнообразни ритми, стилове, проникновени мелодични фрази и фина поезия. Така, с израз на универсални емоции, DELINQUENT HABITS ще ви “издърпат” и повлекат в своето пътешествие!

17.06.2017 – KAN WAKAN

24.06.2017ALICE FRANCIS

19.08.2017 – DELINQUENT HABITS

Bash BarГрадина

ВХОД СВОБОДЕН

#bashtag Очакваме ви!

Следете страницата ни във фейсбук за имена на артистите и датите на следващите концерти!  Фб страница https://www.facebook.com/bash.bar/#

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо