Открийте ни и в

Музика

ÂME И RECONDITE ВЛАДЕЯТ СЛЕДВАЩИЯ TAKEOVER НА ЛЮБО УРСИНИ

MIKA

публикувано

на

YALTA CLUB прави неудържима майска серия и скоро след SOLAR EASTER се завръща на клубна територия с TAKEOVER на Любо Урсини. С първи лайв за българската сцена, въобще, ще се включи Recondite, а Kristian Beyer от Âme пристига, за да затвърди позицията си на артиста, развил особено специална връзка с феновете на TAKEOVER.

Recondite привлича внезапно вниманието с непретенциозното си присъствие и звук, който се движи срещу популярните в момента течения. Намерил мястото си на сцената като изключение, той успява да остане мистериозен, а музиката, която издава под лейбъла си Dystopian и под шапката на Innervisions (лейбълa на Dixon и Âme) може да се определи семпло като провокация. Тя е сензитивна, без излишни „фоерверки“, което се оказва рядко срещано клубно преживяване в момента. Recondite тактически развива лайва си и превежда публиката през него. Именно този подход му донася RA #2 в подбора на 40-те най-добри Live Acts за миналата година (веднага след KiNK, българина позициониран под #1).

Kristian Beyer (Âme) е единственият артист, който прави хеттрик и става част и от трите сезона на TAKEOVER. Този избор никак не е случаен, след като по време на предишните си две гостувания, Kristian Beyer открадна сърцата на феновете с 5 часови сетове, като този път няма да бъде по-различно. Kristian Beyer (Âme) е вторият от създателите на Innervisions в TOP 10 DJ на RA (#7), както и вторият, който става част от този сезон на TAKEOVER, след Dixon (#1). Заедно с Frank Wiedeman и Dixon като движещите елементи в общия им лейбъл, тримата са припознавани като създатели на звука на бъдещето. Именно това ги превръща в съмишленици на TAKEOVER в целта му да развива отношение към музиката, която ще се слуша утре, а не тази, която владее моментния вкус.

Подобна комбинация от артисти обещава, че ще си тръгнете от клуба поне с едно парче наум и желание да чуете още от това, което Âme и Recondite имат да предложат. От миналия месец в сайта на TAKEOVER вече функционира MEMBERS AREA, за която своята парола получиха подбрани членове на TAKEOVER общността (за възможност да бъдете един от тях се абонирайте за нюзлетър на www.jointhetakeover.com). Веднага след партито на 19 май организаторите ще обновят зоната и подберат нови фенове, които ще получат достъп до ексклузивния архив на TAKEOVER, с музика, недостъпна на други платформи.

За три години TAKEOVER успя да създаде общност от хора, които търсят актуален и качествен звук и споделят общи ценности що се отнася до атмосферата, изживяването и начина, по който се забавляват.

Respect the vibe.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 4 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 4 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 4 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 4 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 16 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди 21 часа

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди 21 часа

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди 23 часа

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо