Открийте ни и в

Събития

Турнето на AMON AMARTH в Източна Европа започна снощи, концерта у нас е тази сряда

MIKA

публикувано

на

Броени дни остават до 30 април, когато по покана на BGTSC ще се състои концерта на AMONAMARTHв столичната зала „Универсиада”. Снощи от Варшава, Полша стартира похода на шведските викинги подкрепяни от чешката гордост Hypnos. Турнето се състои от 13 концерта и ще премине през 10 държави, като на шоуто в София ще приветстваме и родните любимци ViolentorY.

Напомняме, че вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30, а концерта ще започне в 19.30 часа. Декларация за лица под 18 годишно възраст тук

В момента билетите за концерта са на цени от 40 лева на предварителна продажба в мрежата на EVENTIMв цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPOгруп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg
При налични пропуски в деня на концерта и на входа на залата цената ще е 50 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на концерта с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

Това е ВАШИЯТ концерт!

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо