Открийте ни и в

Lifestyle

AOC и AMD FreeSync™ постигат перфектно гладка картина с нови геймърски монитори

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

AOC, една от световните топ марки на пазара на монитори, представи днес първите два свои монитора, поддържащи AMD FreeSync™ – отворена технология, предлагаща динамични честоти на опресняване, която елиминира накъсването и засичането на изображенията, и позволява бърза реакция в игрите. Геймърите се нуждаят единствено от съвместим графичен адаптер AMD и драйвер за него плюс геймърски монитор AOC AMD FreeSync™, на който да се насладят на възможно най-плавното геймърско преживяване. Новите AOC G2460PF и G2770PF притежават всички тези възможности за обогатяване на геймплея на цената на предходните модели от серията и ще бъдат налични през септември срещу съответно 624 и 780 лева с ДДС (препоръчителни крайни цени).

Изключителна плавност с AOC и AMD FreeSync™

Играта трябва да е възможно най-плавна, а това няма как да бъде постигнато без безупречна синхронизация на графичния процесор с честотите на опресняване на монитора. AMD FreeSync™ най-после прави това възможно, без да жертва производителността и то на достъпна цена. Тази технология осигурява геймърско преживяване с нулево накъсване и засичане, докато поддържа кадровата честота и скоростта на взаимодействие на максимално ниво.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]G2460PF_front_to_left_red_design4[/media-credit]

AMD FreeSync™ използва индустриалния стандарт DisplayPort™ Adaptive-Sync, за да разреши използването на динамични честоти на опресняване. Това означава, че графичният процесор обновява изображението на екрана, едновременно с изпращането на нова картина към монитора, което води до перфектна синхронизация между двете устройства. Тази изцяло нова технология на AMD не изисква допълнителен хардуер и е базирана на отворени стандарти, без лицензни такси, които да увеличават крайната цена на продуктите.

Отличителни геймърски възможности в AOC G2460PF и G2770PF  

Трудно е да си представим монитор, предназначен за геймърски съревнования без честота на опресняване от 144 Hz и време за реакция 1 ms. Затова AOC G2460PF и G2770PF поддържат тези необходими възможности, докато се грижат за накъсването и замазването през цялото време. AOC вгражда и технологията i-Care, която намалява напрежението и умората в очите, докато осигурява висока визуална дълбочина и детайли чрез използване на динамично контрастно съотношение от 80 милиона към едно. Вградената Kensington Security Lock обезопасява монитора по време на LAN партита, така че собственикът му може да се отдалечи от мястото си, без да се тревожи, че той ще бъде откраднат. Това, обаче, едва ли ще се случва толкова често по време на продължителните геймърски сесии, подпомогнати от перфектната ергономия и изключително удобната стойка с възможност за настройка на височината и наклона.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 4 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 4 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 4 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 4 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 16 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди 21 часа

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди 21 часа

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди 23 часа

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо